Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 74 vizitatori și nici un membru online

Ioana Arsenie- Trusted Advisor lanseaza Programul “De la Contabil la CFO”

In contextul actual este nevoie de implicarea profesionistilor din domeniul financiar-contabilla un nivel superior, cu instrumente adaptate si abordare orientata spre business.

"Observam fenomenul de comoditizarea profesiei contabile si consideram ca profesionistii contabili merita mai mult respect si isi pot castiga pozitiona mai bine oferta, adaugand servicii cu valoare adaugata mai mare in portofoliul lor" - Ioana Arsenie (foto), strateg financiar, FCCA.

Programul nostru este dedicat profesionistilor din domeniul financiar si isi propune mentorat si training de la rolul de Contabil la cel de Manager Financiar si ulterior Financial Business Partner sau Strateg Financiar.

Este unicul program de acest tip din Romania, pragmatic, facilitat de Ioana Arsenie - expert cu peste 20 ani in roluri de top, membru in board si autor a numeroase studii, analize si opinii dedicate in principal IMM-urilor, in slujba carora activeaza prin propriul cabinet de consultanta din 2015.Oferim o abordare de invatare experientiala, avand structura realizata din experienta unui om de finance care s-a dezvoltat etapa cu etapa, nu in cativa ani, ci in diverse etape ale ciclurilor economice si in medii culturale si de business variate.

In cadrul programului beneficiarii vor primi:
-training si mentorat (4 sesiuni de grup a 3 ore), intercalate cu teme si aplicatii personalizate
-facilitare diagnoza si planificare cariera (profil si intalnire cu HR/coach)
-interactiuni si schimb de experienta cu personalitati din finance cu expertiza variata asa incat sa fie cat mai usor de integrat in bagajul propriu al participantilor arii de business si finante complementare.
-la final, festivitatea de absolvire.

Ioana Arsenie, strateg financiar si fondatoarea Trusted Advisor faciliteaza acest program in care participantii beneficiaza si de o intalnire 1:1 pentru calibrarea planului de cariera.

Locurile sunt limitate (8-10 persoane) si sunt in curs de ocupare pentru prima sesiune, desfasurata in perioada 17 octombrie – 30 noiembrie. Inscrierile pentru editia a 2-a, din ianuarie, sunt de asemenea deschise.

"Observam interes pentru acest produs si de aceea gandim o structura de a extinde propunerea noastra dupa absolvirea programului De la Contabil la CFO si integrarea participantilor in comunitatea Trusted CFO, in care sa facilitam dezvoltarea si colaborarea. Oamenii au nevoie de interactiuni, vor sa progreseze rapid, sa creeze relatii si sa simta implinirea data de dezvoltarea in cariera, sa isi largeasca orizontul, sa afle care sunt cele mai noi si bune practici si cum pot sa fie mai buni, mai relevanti, in companiile in care activeaza. Ne bucuram sa vedem antreprenori care decid sa investeasca in oamenii-cheie din afacerile lor si inteleg ca astfel beneficiile vin in companie si ei vor putea sa delege mai mult si sa castige timp pentru dezvoltarea afacerilor." spune Ioana Arsenie.

Detalii si inscrieri: www.ioanaarsenie.ro/evenimente/

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

Relians logo portal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

   

 

 

 

     

prospect logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2024 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.