Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 47 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Romania prezenta in premiera in raportul global Randstad Workmonitor

Angajatii romani pe primul loc in lume in usurinta comunicarii cu colegii lor

Angajatii romani se claseaza pe primul loc la nivel global in ceea ce priveste usurinta de a comunica cu colegii lor, indiferent de generatia de care apartin acestia, arata rezultatele celui mai recent raport global Randstad Workmonitor, realizat la nivelul trimestrului al II-lea, 2018, in care Romania a fost inclusa pentru prima data. Potrivit studiului, realizat de compania de recrutare Randstad, lider mondial in domeniul serviciilor de resurse umane, majoritatea romanilor prefera sa lucreze intr-un mediu de lucru unde se intalnesc mai multe generatii si considera ca, datorita faptului ca fac parte dintr-o echipa diversa din punct de vedere generational, sunt capabili sa genereze idei si solutii inovatoare.

Citește mai departe...

Pe fondul cresterii economice, activitatea fondurilor de private equity in Europa Centrala ramane intensa si sanatoasa

Momentul prielnic pentru firmele de private equity din Europa Centrala ar trebui sa se mentina, potrivit celui mai recent sondaj Deloitte Private Equity Confidence.

Astfel doua treimi dintre respondenti estimeaza ca volumul tranzactiilor va ramane la un nivel similar, cel mai mare din ultimii trei ani. Aproape o treime (31%) estimeaza ca activitatea fondurilor de private equity sa creasca si mai mult si doar 2% estimeaza o incetinire – cel mai mic procent din ultimii cinci ani.

Citește mai departe...

Bogdan Ion preia functia de Chief Operating Officer pentru Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale

Bogdan Ion (foto), Country Managing Partner al EY Romania, a preluat, incepand cu 1 iulie 2018, si functia de Chief Operating Officer (COO) a noii regiuni EY CESA, care include Europa Centrala si de Sud-Est si Asia Centrala si cuprinde 31 de tari.

Datorita unei integrari extinse si puternice a retelei EY la nivel global, profesionistii companiei au acces la resurse globale prin care clientii firmei pot beneficia de oportunitati din intreaga lume. Pentru a-si exploata cat mai eficient prezenta globala, EY este structurata pe regiuni, fiecare sub coordonarea unui executiv. Acestea sunt grupate in patru zone geografice coordonate de executivi care raporteaza echipei de conducere globale. Colaborand, ele asigura implementarea strategiei globale EY, a mentinerii unitatii si relevantei brandului, planificarea afacerilor si investitiilor.

Citește mai departe...

Deloitte Romania anunta un nou Partener pentru practica de Consultanta Financiara

Deloitte Romania are placerea de a anunta ca Burcin Atakan (foto) s-a alaturat conducerii firmei ca Partener in practica de Consultanta Financiara. In aceasta calitate, Burcin are misiunea de a pozitiona practica de Forensic a Deloitte in Romania si Bulgaria drept lider de piata si sa intareasca legaturile firmei cu comunitatea de afaceri turca.

“Reputatia joaca un rol fundamental in viata oricarei companii. Scopul serviciilor Forensic este acela de a proteja numele unei companii veghind asupra imaginii acesteia si atenuand riscurile legate de conformitate si mita. Cu experienta sa solida, Burcin va avea o contributie puternica in sprijinul afacerilor clientilor nostri si in practica de Consultanta financiara, fiind astfel o inspiratie pentru echipa”, a spus Lars Wiechen, Partener coordonator Consultanta Financiara Deloitte Romania.

Citește mai departe...

Clifford Chance lanseaza doua noi divizii dedicate inovatiei, in cadrul strategiei de promovare a excelentei in livrare (Best Delivery) si a inovatiei

Firma globala de avocatura Clifford Chance face inca un pas in strategia dedicata excelentei in livrare (Best Delivery) si a inovatiei, prin lansarea a doua noi divizii - Clifford Chance Applied Solutions si Clifford Chance Create, sustinute printr-o structura actualizata de leadership si guvernanta.

Echipa de coordonare - Best Delivery and Innovation Leadership Group - mandatata de grupul executiv de leadership al firmei si coordonat de Matthew Layton, Managing Partner al Clifford Chance, va stabili prioritatile, obiectivele si va aloca investitiile pentru a sprijini obiectivul strategic al firmei de a livra clientilor o experienta remarcabila prin utilizarea optima a cunostintelor extinse si a tehnologiei smart, prin alocarea resurselor corecte si a celor mai bune procese fiecarui proiect in parte, precum si prin aplicarea inovatiei si a noilor modalitati de lucru. Grupul va superviza:

Citește mai departe...

EY Romania anunta doi noi Parteneri Asociati in departamentele de Taxe si Asistenta in Afaceri

La nivel regional, EY a anuntat, de la 1 iulie, 17 noi parteneri si 48 de noi Parteneri Asociati. In Romania, noii Parteneri Asociati sunt Ana-Maria Domsa, in cadrul departamentului de Taxe, si Andrei Ratiu, in departamentul Asistenta in Afaceri.

Ana-Maria Domsa (foto stanga) are o experienta de 11 ani in domeniu, atat la nivel local, in cadrul EY Romania, cat si la nivel global, in cadrul EY EMEIA Tax Center, in proiecte variate in care a asistat atat companii romanesti, cat si mari multinationale. Ana-Maria coordoneaza proiecte de raportare globala, avand experienta in furnizarea de servicii de conformitate si consultanta in materie de TVA pentru companiile multinationale din diverse industrii. Ea s-a alaturat EY Romania in 2008 si va fi in continuare responsabila cu extinderea serviciilor echipei EMEIA Tax Center in Romania.

Citește mai departe...

PwC Romania promoveaza trei noi Parteneri

PwC Romania anunta extinderea echipei, de la 1 iulie 2018, cu trei noi Parteneri in cadrul departamentelor de audit si consultanta fiscala si juridica.

Cu o experienta de peste 14 ani, Manuela Guia (foto staga) devine Partener si coordonator al echipelor de concurenta, industria farmaceutica, protectia datelor si a consumatorilor, proprietate intelectuala  si sector public in cadrul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica al PwC Romania.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea castiga definitiv pentru Pfizer Romania un litigiu important privind achizitia publica de vaccin pneumococic conjugat 13-valent

Practica de litigii a Clifford Chance Badea a obtinut o decizie foarte importanta in favoarea clientului global Pfizer in legatura cu plangerea depusa de o companie farmaceutica cu privire la procedura de achizitie publica a vaccinului pneumococic conjugat 13-valent derulata de catre Ministerul Sanatatii, in calitate de autoritate contractanta.

In luna august a anului trecut, Ministerul Sanatatii a finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente, semnand un acord-cadru cu compania farmaceutica Pfizer Romania, pe o perioada de 4 ani.

Citește mai departe...

Departamentul de concurenta al Maravela|Asociatii, in plina dezvoltare

Cu un portofoliu de clienti si un volum de lucru aferent in plina crestere, practica de concurenta a Maravela|Asociatii s-a dezvoltat considerabil pe parcursul ultimilor cinci ani, avand drept motor pasiunea si specializarea in acest domeniu a avocatilor firmei.

Infiintat si dezvoltat de Alina Popescu, partener fondator al Maravela|Asociatii, departamentul de concurenta al firmei este format din 7 avocati cu experienta practica in toate segmentele dreptului concurentei, incluzand antitrust (concentrari economice, intelegeri si practici anticoncurentiale, abuz de pozitie dominanta, proceduri de investigatie on-site si forensic) dar si ajutoare de stat si concurenta neloiala.

Citește mai departe...

Deloitte Romania isi consolidereaza echipa de conducere prin promovarea a trei noi parteneri

Deloitte Romania are placerea sa anunte promovarea ca parteneri, la nivel regional, a trei profesionisti care au avut o contributie exemplara in serviciul clientilor si in dezvoltarea echipelor: Ciprian Gavriliu, Director servicii fiscale, a fost promovat in pozitia de Partener in Deloitte Europa Centrala, iar Georgiana Singurel si Andreea Artenie, Parteneri la Reff & Asociatii, au devenit Parteneri Deloitte Legal in Europa Centrala.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea atrage un nou avocat senior in practica M&A Real Estate

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei de avocatura globale Clifford Chance, anunta recrutarea Ecaterinei Burlacu (foto) in pozitia de Senior Associate in practica M&A si Real Estate coordonata de partenerul Nadia Badea.

Cu o experienta de peste zece ani in Corporate M&A, dreptul muncii si protectia datelor, Ecaterina a asistat de-a lungul anilor companii de anvergura din industrii dinamice precum retail, imobiliare, constructii, IT, servicii medicale, industria auto, industria tutunului sau asigurari. Este apreciata pentru experienta si intelegerea in profunzime a afacerilor si valorilor clientilor pe care i-a reprezentat, calitatea consultantei si serviciilor oferite, precum si pentru abordarea pragmatica si eficienta.

Citește mai departe...

Platforma Tax Fraud Prevention castiga competitia Global Innovation Challenge

PwC Europa Centrala si de Est a castigat Global Innovation Challenge, o competitie a PwC care aduce laolalta cele mai inovative proiecte care contribuie la rezolvarea unor probleme importante pentru societate, cu platforma Tax and Fraud Prevention. Aceasta este conceputa sa previna frauda legata de taxa pe valoare adaugata (TVA) si sa protejeze companiile de buna credinta de implicarea intr-un lant de eludare a platii de TVA. Proiectul pentru Tax and Fraud Prevention a fost dezvoltat de echipele de Consultanta Fiscala si Investigatii (Forensics) ale PwC Europa Centrala si de Est si este un exemplu de lucru colaborativ intre echipe din departamente diferite si mai multe tari.

Citește mai departe...

Tranzactii de peste jumatate de miliard de euro incheiate de Deloitte Romania in T2 2018. Nou lider M&A in divizia de servicii fiscale.

Specialistii M&A din cadrul Deloitte au participat, in ultimele trei luni, la incheierea unor tranzactii care insumeaza peste jumatate de miliard de euro, fiind implicati atat de partea cumparatorului, cat si de partea vanzatorului.  

In acest context al avantului pietei M&A, dar si al dezvoltarii serviciilor multidisciplinare proprii, Deloitte a decis sa formeze o echipa dedicata in departamentul de servicii fiscale, coordonata de Alin Chitu, Director. Din noul sau rol, Alin Chitu se va concentra pe integrarea serviciilor de consultanta fiscala in cadrul tranzactiilor de M&A, consolidand astfel practica firmei.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2017 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.