Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 98 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Sondaj PwC: Peste doua treimi dintre controalele de mediu s-au incheiat cu sume de plata suplimentare pentru companii

Controalele Administratiei Fondului de Mediu (AFM) s-au finalizat in 69% dintre cazuri cu impunerea unor obligatii de plata suplimentare, releva rezultatele unui sondaj realizat de PwC Romania privind impactul legislatiei de mediu. Totusi, 33% dintre respondenti au spus ca au avut un control din partea AFM in ultimii cinci ani.

Legislatia de mediu a fost substantial modificata in a doua parte a anului trecut si la inceputul acestui an, in principal, pentru a fi aliniata cu prevederile europene in domeniu.

Citește mai departe...

Omul de afaceri Brad Keywell este EY World Entrepreneur Of The YearTM 2019

Brad Keywell (foto), CEO al Uptake Technologies Inc., a fost desemnat EY World Entrepreneur Of The YearTM 2019, in cadrul ceremoniei care avut loc la Monaco.

Brad Keywell este al treilea antreprenor american care castiga aceasta competitie antreprenoriala globala. Brad Keywell a fondat Uptake Technologies Inc., un furnizor de software de analiza predictiva, in anul 2014, dupa ce lansase cu succes alte sase companii (inclusiv Gruopon) care, impreuna, au cumulat o valoare de peste 6 miliarde de USD. De la infiintare, Uptake Technologies Inc. a crescut de la 50 la 750 de angajati si a devenit start-up-ul cu cea mai rapida crestere pana la pragul de valoare de 2 miliarde de USD.

Citește mai departe...

Pentru al saselea an, EY Romania castiga premiul pentru cea mai buna firma in domeniul preturilor de transfer din Europa Centrala si de Est

EY Romania a devenit, pentru a sasea oara, Transfer Pricing Firm of the Year in Europa Centrala si de Est. Premiul a fost acordat de International Tax Review (ITR) – una dintre cele mai cunoscute reviste dedicate strategiilor fiscale internationale. EY Romania a mai primit aceasta distinctie in 2013, 2014, 2016, 2017 si 2018.

Prestigiosul eveniment ITR European Tax Awards 2019, care s-a desfasurat la Londra pe 16 mai, a premiat excelenta si inovatia in activitatea de consultanta fiscala din intreaga Europa.

Citește mai departe...

Reff & Asociatii are un nou sediu, in cladirea de birouri The Mark

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, are un nou sediu, in turnul cladirii The Mark, aflata in vecinatatea Pietei Victoriei (Calea Grivitei, nr. 82-98, et. 13, sector 1). Echipa de peste 70 de avocati ocupa astfel etajul al 13-lea al unuia dintre cele mai moderne proiecte de birouri din noua zona centrala de business a capitalei. Cladirea este usor accesibila, fiind situata la intersectia strazilor Buzesti si Calea Grivitei, are locuri de parcare pentru biciclete si puncte pentru incarcarea masinilor electrice.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea a asistat NE Property B.V. la implementarea programului de obligatiuni de 1.5 miliarde EUR

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatura Clifford Chance, a asistat NE Property B.V. in legatura cu implementarea programului de obligatiuni (Guaranteed Euro Medium Term Programme) in valoare de 1,5 miliarde EUR garantate de NEPI Rockcastle plc, precum si in legatura cu lansarea emisiunii de obligatiuni in valoare de 500 milioane EUR cu o dobanda anuala de 2,625% cu scadenta in 2023, in baza programului.

Citește mai departe...

Bondoc si Asociatii anunta 11 noi promovari in cadrul echipei sale de avocati, inclusiv 3 noi parteneri

Firma de avocatura Bondoc si Asociatii SCA a efectuat 11 promovari interne in urma evaluarilor profesionale anuale.

Astfel, Bogdan Bunrau, Diana Ispas si Raluca Voinescu au fost promovati la pozitia de Partner, Florin Sandu, Diana Savu, Ionut Stircu si Andra Turtoi au fost promovati la pozitia de Senior Associate, iar Razvan Agarici, Andrei Alecu, Oana Danila si Ionel Macovei au fost promovati la pozitia de Associate.

Citește mai departe...

Mihaela Mitroi se alatura Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica al EY Romania

Mihaela Mitroi (foto) se alatura echipei EY Romania in calitate de Partener in cadrul departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica, avand si rolul de lider al activitatii de consultanta fiscala si juridica in clusterul de Sud al regiunii EY Europa Centrala si de Sud-Est si Asia Centrala (CESA). Acest cluster include Romania, Moldova, Bulgaria, Albania, Muntenegru, Macedonia, Grecia, Malta si Cipru.

Echipa de Asistenta Fiscala si Juridica a EY cuprinde in prezent 200 de experti in domeniul fiscal si 40 in cel juridic, coordonati de 7 parteneri.

Citește mai departe...

PwC Romania anunta schimbari in echipa de marketing si comunicare

PwC Romania anunta ca, de la inceputul lunii mai, Diana Alexi (foto) s-a alaturat firmei in calitate de lider al echipei de marketing si comunicare, preluand atributiile de la Mihnea Anastasiu care va avea un nou rol in echipa regionala de marketing si comunicare a PwC CEE - entitatea care coordoneaza firmele PwC din 29 de tari din regiunea Europei Centrale si de Est.

Citește mai departe...

Reff & Asociatii, avocatii NEPI Rockcastle si ai lui Ovidiu Sandor in vanzarea catre Dedeman a cladirii de birouri The Office din Cluj. Perspective asupra tranzactiei si feedback-ul clientilor

Reff & Asociatii, societatea de avocati reprezentand reteaua globala Deloitte Legal in Romania, a asigurat servicii complete de asistenta juridica pentru NEPI Rockcastle, liderul pietei imobiliare din Europa Centrala si de Est, si pentru grupul de firme al antreprenorului Ovidiu Sandor, unul dintre cei mai importanti antreprenori romani activi in domeniul imobiliar, in tranzactia de vanzare a proiectului The Office din Cluj-Napoca catre Dedeman, cea mai importanta tranzactie de cladiri de birouri a acestui an. Dedeman a fost asistata de Popovici Nitu Stoica si Asociatii.

Citește mai departe...

Adrian Ster se alatura D&B David si Baias, in cadrul Departamentului de Concurenta si Reglementare, in pozitia de Partener Coordonator al echipei de dreptul Concurentei

Adrian Ster (foto), unul dintre cei mai experimentati avocati specializati in dreptul concurentei de pe piata din Romania, s-a alaturat echipei D&B David si Baias. El urmeaza sa fie Partenerul Coordonator al echipei de Dreptul Concurentei, parte a departamentului de Dreptul Concurentei si Reglementare din cadrul D&B David si Baias, departament coordonat de Manuela Guia.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.