Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 42 vizitatori și nici un membru online

Stiri

KPMG in Romania are un nou Director de Resurse Umane

Simona Podgoreanu (foto) se alatura echipei KPMG in Romania ca Director de Resurse Umane, incepand cu luna noiembrie 2019.

Simona are peste 20 de ani experienta in resurse umane si timp de 13 ani a ocupat pozitia de Director de Resurse Umane in cadrul companiei Agricover. In ultimii 16 ani, Simona a imbinat experienta profesionala cu activitatea de profesor asociat in programele ASSEBUS Executive MBA si ExecEdu. Totodata, ea este un om autodidact si un profesionist preocupat de dezvoltarea continua in domeniul resurselor umane si al dezvoltarii organizationale, obtinand certificari de la cele mai prestigioase institutii din lume - Harvard, IESE Barcelona, HEC Montreal etc.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat Banca Internationala de Investitii in cadrul celui mai mare plasament de obligatiuni in RON

Casa de avocatura Filip & Company a asistat Banca Internationala de Investitii (IIB) in legatura cu cea de-a cincea si cea mai mare emisiune de obligatiuni denominate in RON inregistrata de respectivul emitent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), aceasta fiind si a treia emisiune de obligatiuni cu rata fixa desfasurata in România de catre IIB.

Obligatiunile emise de Banca Internationala de Investitii au avut o valoare totala de 500 milioane RON, o rata fixa a dobânzii de 3,98% (cea mai mica rata a dobânzii pentru Banca Internationala de Investitii intr-o astfel de emisiune) si o scadenta de 3 ani. Subscrierile au fost facute de 18 investitori institutionali iar investitorii offshore au subscris aproximativ 12% din marimea emisiunii.

Citește mai departe...

Filip & Company a asistat grupul LafargeHolcim la achizitia Somaco, detinut de fondul de investitii Oresa

Casa de avocatura Filip & Company a asistat grupul LafargeHolcim, unul dintre liderii mondiali din industria materialelor de constructii, in procesul de achizitie prin care acesta preia 100% din actiunile companiei Somaco Grup Prefabricate, unul dintre cei mai mari producatori de elemente prefabricate din beton si BCA din Romania. Achizitia a fost autorizata de catre Consiliul Concurentei in luna septembrie 2019.

Citește mai departe...

PwC Romania a acordat consultanta CEC Bank in toate etapele procesului de obtinere a acordului Comisiei Europene pentru majorarea de capital

PwC Romania a acordat consultanta CEC Bank si Ministerului Finantelor Publice, in calitate de actionar unic al bancii, in toate etapele procesului de obtinere a acordului Comisiei Europene - DG Competition pentru majorarea capitalului social.

”Felicit echipa PwC Romania pentru acest succes care reconfirma expertiza noastra in cazuri complexe precum cel al CEC Bank, institutie financiara care poate face majorari de capital doar in conditii speciale.

Citește mai departe...

Topul celor mai apreciati traineri si coachi din Romania, in premiera la gala L&D Awards 2019

Platforma de dezvoltare profesionala Learning Network ii va premia pe cei mai apreciati traineri si coachi din Romania, in cadrul galei L&D Awards 2019, ce va avea loc in data de 29 octombrie, la Teatrul Elisabeta. Cu aceasta ocazie vor fi decernate premiile Gold, Silver si Bronze pentru 3 categorii: Trainer, Coach si Companii furnizoare de programe de formare. Topul reprezinta o premiera pentru piata si a rezultat in  urma „L&D Industry Survey – Romania 2019”, singura cercetare cantitativa ce masoara tendintele industriei de invatare si dezvoltare/learning & development (L&D) din Romania.

Citește mai departe...

Peste 450 de participanti la Conferinta Great People Inside – “Visionary HR”, de la Brasov

Intr-o lume tot mai complexa, aflata in continua schimbare, in care digitalizarea, inteligenta artificiala (AI), invatarea automata si tehnologiile actuale schimba profund practicile de management al resurselor umane si rolurile in cadrul fortei de munca, granita dintre tehnologie si oameni a devenit din ce in ce mai subtire.

Viitorul muncii va fi modelat de doua forte inevitabile si puternice: adoptarea, in continua crestere, a masinilor inteligente si viitorul parteneriat dintre oameni si masini. Stabilirea unui echilibru intre cele doua forte va reprezenta cea mai mare oportunitate dar si provocare pentru organizatii.

Citește mai departe...

KPMG Legal Romania - dezvoltare strategica in aria serviciilor de consultanta in Tehnologie, IP si Protectia datelor prin preluarea casei de avocatura Fernbach & Partners

Cristiana Fernbach s-a alaturat echipei de management in calitate de Partener coordonator al biroului pentru Tehnologie, IP si Protectia datelor.

KPMG Legal Romania, o firma membra a KPMG Global Legal Services (GLS) Network, si Fernbach & Partners, casa de avocatura dedicata dreptului tehnologiei, canalelor media digitale, IP si protectiei datelor, au decis sa isi uneasca resursele printr-o mutare strategica de creare a unui lider in Dreptul tehnologiei in Romania.

Citește mai departe...

Dentons a asistat cu succes Raiffeisen Bank International AG si Raiffeisen Bank SA in cadrul unei tranzactii de refinantare de 34 milioane EUR pentru un proiect industrial dezvoltat de VGP Park Timisoara

Dentons a asistat Raiffeisen Bank International AG si Raiffeisen Bank SA cu privire la un contract de credit in valoare de 34 milioane EUR acordat societatii VGP Park Timisoara SRL in scopul refinantarii unui proiect industrial, care include 4 cladiri logistice din judetul Timis.

Aceasta tranzactie a implicat cooperarea echipelor Dentons din cinci jurisdictii: Romania, Slovacia, Cehia, Luxemburg si Belgia. Perry Zizzi (foto), Managing Partner al biroului din Romania si Coordonator al practicii de Banci si Finantari a coordonat echipa Dentons in aceasta tranzactie.

Citește mai departe...

Noile tehnologii vor afecta anual intre 5 si 10% din locurile de munca din fiecare companie. PwC va investi 3 miliarde dolari pentru imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor si dezvoltarea de noi tehnologii

Noile tehnologii vor afecta, anual, intre 5 si 10% din locurile de munca ale fiecarei organizatii si va genera discrepante intre abilitatile existente si cele necesare, arata estimarile PwC la nivel global. In acest context, PwC a lansat un program pentru imbunatatirea competentelor digitale ale celor 276.000 de angajati de la nivel global, cat si pentru dezvoltarea de noi tehnologii care sa sprijine companiile si comunitatile in procesul de transformare digitala.

Citește mai departe...

Practica de litigii fiscale din cadrul EY marcheaza o premiera in domeniul produselor accizabile, in favoarea uneia dintre cele mai mari rafinarii din Romania

Taxarea unor produse accizabile, care au necesitat reconditionarea in cadrul unui antrepozit fiscal dupa ce au fost puse pe piata, este nelegala – a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie

Echipa de avocati specializata in dispute fiscale a Radu si Asociatii SPRL, casa de avocatura asociata EY Law, a inregistrat o noua premiera, de data aceasta intr-o problema ce a generat dificultati in interpretarea si aplicarea legii fiscale – restituirea accizei percepute asupra unui produs energetic care, necorespunzand parametrilor standard, a fost returnat de beneficiar in antrepozitul fiscal, in vederea reconditionarii si eliberarii ulterioare in consum.

Citește mai departe...

KPMG in Romania promoveaza doi noi parteneri

Gabriel Mihai Tanase (foto stanga), Partener Technology & Cyber Security, si Horatiu Mihali (foto dreapta), Partener Audit, se alatura de la 1 octombrie echipei de parteneri a KPMG in Romania. Noile promovari anuntate de KPMG in Romania reflecta increderea in succesul mediului de afaceri din Romania si in abilitatile lui Gabriel si Horatiu de a transforma noile provocari in oportunitati pentru clientii nostri.

Citește mai departe...

Societatea de avocatura D&B David si Baias anunta promovarea Ameliei Teis si a lui Mihail Boian in roluri de Partener

Societatea de avocatura D&B David si Baias anunta ca, incepand cu 1 octombrie 2019, Amelia Teis si Mihail Boian devin parteneri in cadrul practicii de litigii fiscale, comerciale si administrative. Odata cu promovarea in noile roluri, ei se vor alatura echipei de parteneri D&B David si Baias formata din Sorin David, Managing Partner, Dan Dascalu, Anda Rojanschi, Ana-Maria Iordache si Adrian Ster.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.