Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 33 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Suciu Popa a asistat Black Sea Oil & Gas S.R.L. in incheierea acordului de vanzare a gazelor naturale care vor fi extrase din Marea Neagra

Suciu Popa & Asociatii a asistat Black Sea Oil & Gas S.R.L. impreuna cu partenerii sai de concesiune, Petro Ventures Resources S.R.L. si Gas Plus International B.V., in incheierea acordului de vanzare a gazelor naturale cu ENGIE, prin intermediul filialei sale ENGIE Energy Management Romania S.R.L. (“ENGIE”), pentru livrarea de gaze naturale din Proiectul de Dezvoltare Gaze Naturale Midia (“MGD”).

Citește mai departe...

Romania - Locul 49 in clasamentul global Paying Taxes, intocmit de PwC

Romania ocupa locul 49 in clasamentul global PwC Paying Taxes 2019 intocmit de PwC si parte a raportului Doing Business al Bancii Mondiale. Raportul PwC Paying Taxes, care masoara usurinta cu care o companie medie isi poate plati taxele si impozitele, analizeaza 190 de economii din intreaga lume.

Clasamentul pentru editia 2019 a Paying Taxes se bazeaza pe analiza indicatorilor fiscali valabili pentru anul 2017 si ia in calcul numarul platilor realizate de o firma medie pentru a-si indeplini obligatiile fiscale, orele necesare conformarii cu legislatia fiscala si rata totala de impozitare, adica ponderea impozitelor, taxelor si contributiilor suportate de o firma ca procent din profituri.

Citește mai departe...

Avocatii D&B David si Baias anuleaza definitiv o procedura proprie de achizitie de munitii organizata prin derogare de la legislatia achizitiilor publice, cu o valoare maxima estimata de aproximativ 2,5 milioane euro

Dupa aproape 2 ani de la implicarea in proiect, echipa de avocati ai D&B David si Baias specializati in litigii administrative si achizitii publice a obtinut o solutie definitiva intr-un proiect de achizitie de munitii cu o valoare maxima estimata de aproximativ 2,5 milioane Euro.

In cauza, autoritatea contractanta a organizat o procedura interna de achizitie publica, pe baza unui regulament propriu, invocand exceptarea de la art. 22 lit. a) din O.U.G. nr. 114/2011 privind atribuirea anumitor contracte de achizitii publice in domeniile apararii si securitatii, in sensul in care ordonanta nu se aplica in situatia in care exista riscul divulgarii unor informatii fundamentale de securitate ale statului roman.

Citește mai departe...

Avocatii Zamfirescu Racoti & Partners si Tanasescu Gavrila & Asociatii castiga pentru Romania arbitrajul ICSID cu Alpiq

Romania, reprezentata de catre societatile de avocati Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) si Tanasescu Gavrila & Asociatii (TGA), a repurtat o binemeritata victorie in litigiul arbitral in care a fost chemata in judecata de catre Alpiq AG Elvetia (Alpiq) in fata tribunalului arbitral international, constituit sub egida Centrului International pentru Reglementarea Diferendelor relative la Investitii de la Washington (ICSID).

Citește mai departe...

PwC Romania si D&B David si Baias au format prima serie de responsabili cu protectia datelor cu caracter personal autorizati din Romania

Prima generatie de responsabili cu protectia datelor cu caracter personal, data protection officer, a sustinut examenul de absolvire in data de 19 octombrie la Bucuresti in fata comisiei de examinare. Acestia au finalizat programul de formare profesionala organizat PwC Romania impreuna cu societatea de avocatura D&B David si Baias, cu sprijinul Academiei PwC.

A doua generatie este programata vineri, 9 noiembrie 2018, pentru examenul de absolvire in urma caruia participantii vor dobandi certificate de absolvire emise de Ministerului Muncii si Justitiei Sociale si de Ministerului Educatiei Nationale.

Citește mai departe...

Deloitte Romania a asistat Unilever in procesul de achizitie a operatiunilor Betty Ice

Deloitte Romania a asistat Unilever, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de alimente si produse de ingrijire personala si a casei, in achizitia celui mai mare producator local de inghetata, Betty Ice, controlat de antreprenorul Vasile Armenean. Unilever a intrat pe piata locala de inghetata in 2009, prin lansarea brandului global Algida si prin achizitia marcii Napoca. In urma achizitiei Betty Ice, Unilever isi consolideaza pozitia de lider pe piata de profil.

O echipa mixta a Deloitte Romania formata din experti in consultanta financiara si in servicii fiscale a fost implicata in mai multe etape ale procesului de achizitie a Betty Ice, de la due diligence, structurare si negociere, pana la semnarea contractului de vanzare-cumparare.

Citește mai departe...

Alina Dimitriu devine Partener in cadrul Departamentului de Audit al EY Romania

Alina Dimitriu (foto) este noul Partener al EY Romania, in cadrul departamentului de Audit, Servicii financiare.

Cu peste 22 de ani de experienta, in special in audit si consultanta in domeniile asigurari, bancar si in cel imobiliar, Alina s-a alaturat EY in anul 2012 ca Director si si-a continuat evolutia profesionala pana la actualul rol, de Partener.

”Noul rol in cadrul echipei constituie o noua etapa profesionala pentru mine si o provocare de a dezvolta in continuare practica de Audit a EY, pe o baza multidisciplinara si multi-sector”, declara Alina Dimitriu.

Citește mai departe...

Maravela|Asociatii, avocati in tranzactia transfrontaliera din domeniul sanatatii prin care Precision Medicine Group cumpara Argint International

Maravela|Asociatii a asistat Precision for Medicine, parte a Precision Medicine Group, in privinta aspectelor juridice de drept roman ale achizitiei transfrontaliere in valoare de milioane de euro a Argint International.

Precision for Medicine asista si sustine companiile din sectorul sanatatii (life sciences) in folosirea biomarkerilor esentiali pentru o mai buna si eficienta tintire a pacientilor (patient targeting) . Cu peste 1.450 de angajati in 25 de locatii din Statele Unite, Canada si Europa, Precision Medicine Group activeaza in domenii precum studii de laborator avansate, studii clinice si informatici translationale.

Citește mai departe...

Recuperarea creantelor – un subiect de interes pentru companiile din Romania

Modalitatile prin care creditorii pot recupera creantele, in conditiile in care detin un titlu executoriu sau daca detin o garantie ipotecara mobiliara sau imobiliara au fost cateva dintre aspectele trecute in revista de Avocatul Coordonator Radu Pavel, Managing Partner al Pavel, Margarit si Asociatii, societate de avocatura specializata in litigii si recuperari creante, in prezentarea sustinuta in cadrul conferintei Solutii pentru recuperarea bunurilor si a creantelor, editia a III-a.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.