Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 58 vizitatori și nici un membru online

Stiri

EY isi propune o amprenta de carbon negativa in 2021

- Dezideratul EY este atingerea nivelului „net zero” in 2025
- Reducerea emisiilor absolute cu 40%
- Noi solutii sustenabile care sa ajute clientii EY sa creeze valoare

EY anunta angajamentul global de a avea o amprenta de carbon negativa in 2021 prin stabilirea unor obiective de reducere semnificativa a emisiilor absolute si de eliminare si compensare a unei cantitati de carbon mai mare decat cea pe care o emite.

Citește mai departe...

Adrian Serban a fost numit in functia de Tax Partner al RSM

RSM Romania are placerea sa anunte promovarea lui Adrian Serban (foto) in pozitia de Partener al Departamentului de Taxe. Din acest rol, Adrian va lucra indeaproape cu echipa de consultanti din Departamentul de Taxe - Divizia Corporate in proiecte domestice si globale, si va continua sa gestioneze un portfoliu vast si divers de clienti care activeaza pe piata din Romania.

Citește mai departe...

Concluziile Conferintei Anuale de Fiscalitate EY Romania

- Companiile se asteapta la o crestere a cifrei de afaceri in 2021
- Digitalizarea institutiilor statului se va intensifica pe parcursul acestui an
- Nu vom asista la majorari ale taxelor, dar numarul raportarilor financiare creste
- Reducerea la plata impozitului pe profit, cea mai utilizata facilitate fiscala

O mare parte din companii (49,4%) anticipeaza pentru anul 2021 cresteri ale cifrelor de afaceri, conform rezultatelor sondajului derulat in cadrul Conferintei Anuale de Fiscalitate 2021 EY Romania, in randul a peste 1000 de reprezentanti ai mediului de afaceri, participanti la acest eveniment.

Citește mai departe...

FiNEXPERT & BOSCOLO fuzioneaza sub auspiciile Crowe, devenind una dintre cele mai mari companii de audit, contabilitate, consultanta financiara si fiscal din Romania

FiNEXPERT si BOSCOLO fuzioneaza sub un singur nume: Crowe Romania.

FiNEXPERT este una dintre cele mai mari companii romanesti de servicii profesionale care furnizeaza servicii integrate de contabilitate, salarizare, audit, consultanta si taxe. BOSCOLO este o companie internationala de consultanta, contabilitate si audit, stabilita in Romania in 1994, cu birouri in Bucuresti, Timisoara si Cluj si membra a retelei Crowe Global inca din anul 2016. Impartind un set comun de valori fundamentale, cele doua companii isi dedica activitatea furnizarii catre clienti a unei game vaste de servicii de cea mai buna calitate.

Citește mai departe...

Radu si Asociatii SPRL a asistat Electrica in procesul de fuziune a celor trei societati de distributie din cadrul grupului

Radu si Asociatii SPRL a oferit asistenta juridica grupului Electrica privind procesul de fuziune prin care Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord S.A. a absorbit alte doua societati de distributie din cadrul grupului: SDEE Transilvania Sud S.A. si SDEE Muntenia Nord S.A. In urma fuziunii, a rezultat o singura societate, respectiv Distributie Energie Electrica Romania S.A. (DEER). De la 1 ianuarie 2021, DEER ofera servicii in 18 judete, din trei zone geografice ale tarii, si deserveste peste 3,8 milioane de utilizatori. Astfel, noua societate devine cel mai important operator national de distributie a energiei electrice, cu o acoperire de 40,7% din teritoriul Romaniei.

Citește mai departe...

KPMG in Romania si UiPath incheie un parteneriat pentru accelerarea transformarii digitale a afacerilor

Cele doua companii vor lucra impreuna pentru redefinirea viitorului muncii si vor utiliza automatizarea inteligenta pentru o dezvoltare fara precedent a experientei si cunostintelor.

KPMG in Romania anunta incheierea parteneriatului cu UiPath, un lider in domeniul enterprise Robotic Process Automation (RPA) software, pentru dezvoltarea si furnizarea de solutii inteligente de automatizare pentru clienti. Impreuna, KPMG in Romania si UiPath vor oferi companiilor posibilitatea unei transformari digitale complexe a afacerilor, utilizand cele mai noi tehnologii pentru transformarea operatiunilor, pentru inovarea necesara competitivitatii si pentru reimaginarea experientei clientului final.

Citește mai departe...

Echipa Corporate a Clifford Chance Badea a asistat Pfizer pe aspecte juridice locale in spin-off-ul global si unirea diviziei generice Upjohn cu compania Mylan

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei de avocatura globale Clifford Chance, a facut parte din echipa internationala de avocati care a acordat asistenta Pfizer Inc. in tranzactia globala de separare (spin-off) si unirea diviziei sale de medicamente generice si off-patent Upjohn cu compania globala de medicamente generice Mylan NV.

Compania rezultata Viatris Inc. are peste 45.000 de angajati si isi distribuie produsele in peste 150 de jurisdictii.

Citește mai departe...

Mesaj catre noul Guvern: Relansarea depinde de noi toti si trebuie sa inceapa chiar acum

Atentia tuturor este, de cateva zile bune, indreptata catre cele doua Palate – Cotroceni si Victoria si catre discutiile care se poarta pentru nominalizarea unui nou premier. In 2020, pentru prima oara de la Marea Depresiune, si economiile avansate, si cele emergente au intrat in recesiune. Cel de-al doilea val al pandemiei a marit presiunea – consumul scade, schimburile comerciale sufera. In acest context, redresarea si relansarea economica vor veni daca statele vor sti sa ofere companiilor un spatiu de manevra si acele masuri care sa le sustina. Pe scurt, despre cateva prioritati fiscale imediate pe care noul Guvern ar trebui sa le ia in calcul pentru relansare.

Citește mai departe...

Aurelia Costache, EY Romania, preia coordonarea serviciilor de automatizare inteligenta din regiunea EMEIA

Aurelia Costache (foto) este noul lider al serviciilor de automatizare inteligenta din cadrul EY EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa). Noua functie este o recunoastere a rolului strategic pe care l-a avut in promovarea solutiilor de automatizare la nivel regional in ultimii cinci ani. Pe mai departe, Aurelia Costache va fi responsabila cu extinderea acestor servicii la nivelul EMEIA.

Citește mai departe...

Wolf Theiss a asistat Holmbergs Safety Systems Holding AB in achizitia companiei romanesti Te-Rox Prod SRL

Wolf Theiss a asistat Holmbergs Safety Systems Holding AB („Holmbergs”), o companie suedeza cu traditie in fabricarea sistemelor de fixare pentru vehicule si aplicatiilor speciale, in procesul de achizitie a Te-Rox Prod S.R.L. („Te-Rox”), o afacere de familie, lider la nivel european in producerea de centuri de siguranta pentru scaunele auto destinate copiilor.

Citește mai departe...

KPMG in Romania, lider in transformare digitala, anunta parteneriatul cu Aurachain

KPMG in Romania, lider in transformarea afacerilor si un consultant de incredere in transformarea digitala a anuntat incheierea unui nou parteneriat cu Aurachain, singura platforma low-code pentru crearea de aplicatii digitale de automatizare a proceselor de business, cat si de aplicatii de tip smart contract bazate pe tehnologia blockchain.

Acest parteneriat ofera clientilor o noua cale catre inovatie, combinand capabilitatile unice ale platformei low-code Aurachain cu expertiza KPMG in diferite industrii precum servicii financiare, retail si utilitati.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.