Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 62 vizitatori și nici un membru online

Stiri

EY anunta trei noi parteneri asociati in cadrul departamentelor de Asistenta Fiscala si Juridica si Asistenta in Afaceri

Corina Mindoiu, Razvan Popescu si Catalin Madan sunt noii Parteneri Asociati ai EY Romania, in cadrul departamentelor de Asistenta Fiscala si Juridica si Asistenta in Afaceri

Corina Mindoiu (foto stanga), Partener Asociat in cadrul departamentului de Asistenta fiscala si juridica al EY Romania, cu specializare in zona de Impozit pe Venit si Contributii Sociale, are 13 ani de practica in domeniul consultantei fiscale.

Citește mai departe...

Practica de M&A si Tehnologie a Clifford Chance Badea a asistat Abris Capital Partners la preluarea unui pachet majoritar in Global Technical Group

Clifford Chance Badea a acordat asistenta fondului de private equity Abris Capital Partners in legatura cu preluarea unui pachet majoritar in Global Technical Group, cel mai mare furnizor de solutii end-to-end pentru managementul constructiilor si integrator de solutii tehnice si de securitate.

Nadia Badea (foto stanga), partener Clifford Chance si coordonatorul ariei de practica M&A din cadrul biroului de la Bucuresti, spune: „Anuntam o noua tranzactie cu Abris Capital Partners, cu care am lucrat constant in ultimii ani la un numar de achizitii, exit-uri si proiecte de finantare, de aceasta data intr-o noua industrie – tehnologia, care are atat de mult potential in Romania.

Citește mai departe...

Clifford Chance Badea a asistat grupul german REWE / DerTour in legatura cu preluarea diviziei de turism a Eurolines

Echipa multidisciplinara de avocati a fost coordonata de Nadia Badea si Loredana Ralea

Clifford Chance Badea a acordat asistenta grupului german REWE / DerTour, cu activitati in industria de retail si turism, in legatura cu achizitia diviziei de agentii de turism a grupului Eurolines Romania.
Echipa multidisciplinara de proiect a fost formata din Nadia Badea, partener, Loredana Ralea (lead counsel), avocatii seniori Ecaterina Burlacu (pe aspecte de M&A) si Diana Crangasu (pe aspecte de dreptul concurentei) si Maria Ciulica, avocat.

Citește mai departe...

Companiile din productie, mari consumatoare de energie, pot primi pana la 80% fonduri europene pentru eficienta energetica

Ministerul Fondurilor Europene a prelungit sesiunea de depunere proiecte pe Programul Operational  Infrastructura Mare (Ordinul 990/28.05.2015, obiectivul specific 6.4) privind cresterea economiilor in consumul de energie primara produsa in sisteme de cogenerare de inalta eficienta energetica pana la 31 decembrie 2019.

http://mfe.gov.ro/wp-content/uploads/2019/06/9e5736ebdb87a768286dc88c502d1835.pdf

Citește mai departe...

Mazars Romania prezinta Ghidul Fiscal pentru Europa Centrala si de Est (ECE) 2019

- Impozitele indirecte raportate la consum sunt inca extrem de importante, practicile de colectare devin mai stricte
- Aspecte pozitive cu privire la facturarea online
- Costul total cu salariile la nivel de angajatori este inca aproape de nivelul de 160% din salariul net; Romania este inca sub acest prag
- Rata de impozit pe profit difera, cea mai mare diferenta depasind 20 de puncte procentuale
- Uniunea Europeana a luat masuri pentru a limita concurenta fiscala si a preveni evaziunea fiscala

Citește mai departe...

PwC Romania anunta promovarea a doi parteneri

PwC Romania anunta ca, incepand cu 1 iulie 2019, Ana-Maria Butucaru si Ruxandra Tarlescu devin parteneri in cadrul practicilor de Audit, respectiv de Consultanta Fiscala si Juridica.

„Le felicit pe Ana-Maria si Ruxandra pentru acest succes binemeritat si sunt convins ca abilitatile lor profesionale si de lideri vor aduce beneficii valoroase atat clientilor, cat si echipei si practicii noastre.

Citește mai departe...

Dentons acorda asistenta juridica celui mai mare grup hotelier din Europa Centrala si de Est, Orbis, in restructurarea activitatii si vanzarea diviziei de servicii catre grupul Accor

Conform acordului de separare neangajant, Accor va achizitiona intreaga divizie de servicii a Orbis constand in active, contracte, si orice alte drepturi conexe serviciilor furnizate pentru hoteluri aflate in administrare sau in franciza. Valoarea tranzactiei va depasi 1.2 miliarde de zloti (aproximativ 282 milioane euro). Ca urmare a acestei transformari, Orbis si Accor vor semna acorduri prin care Accor va administra toate hotelurile detinute sau inchiriate in prezent de Orbis.

Citește mai departe...

Noi provocari privind tranzactiile transfrontaliere si raportarile fiscale obligatorii (Mandatory Disclosure Regime – „MDR”)

Consacrata sub denumirea internationala de „Directiva MDR” – acronim pentru Mandatory Disclosure Regime (in sensul de regim de raportare fiscala obligatorie), Directiva (UE) 2018/822 de modificare a Directivei 2011/16/UE vizeaza schimbul automat obligatoriu de informatii in domeniul fiscal cu privire la modalitatile transfrontaliere care fac obiectul raportarii  si prevede ca termen de implementare la nivelul statelor membre finalul anului 2019.

Citește mai departe...

Sondaj PwC: Peste doua treimi dintre controalele de mediu s-au incheiat cu sume de plata suplimentare pentru companii

Controalele Administratiei Fondului de Mediu (AFM) s-au finalizat in 69% dintre cazuri cu impunerea unor obligatii de plata suplimentare, releva rezultatele unui sondaj realizat de PwC Romania privind impactul legislatiei de mediu. Totusi, 33% dintre respondenti au spus ca au avut un control din partea AFM in ultimii cinci ani.

Legislatia de mediu a fost substantial modificata in a doua parte a anului trecut si la inceputul acestui an, in principal, pentru a fi aliniata cu prevederile europene in domeniu.

Citește mai departe...

Omul de afaceri Brad Keywell este EY World Entrepreneur Of The YearTM 2019

Brad Keywell (foto), CEO al Uptake Technologies Inc., a fost desemnat EY World Entrepreneur Of The YearTM 2019, in cadrul ceremoniei care avut loc la Monaco.

Brad Keywell este al treilea antreprenor american care castiga aceasta competitie antreprenoriala globala. Brad Keywell a fondat Uptake Technologies Inc., un furnizor de software de analiza predictiva, in anul 2014, dupa ce lansase cu succes alte sase companii (inclusiv Gruopon) care, impreuna, au cumulat o valoare de peste 6 miliarde de USD. De la infiintare, Uptake Technologies Inc. a crescut de la 50 la 750 de angajati si a devenit start-up-ul cu cea mai rapida crestere pana la pragul de valoare de 2 miliarde de USD.

Citește mai departe...

Pentru al saselea an, EY Romania castiga premiul pentru cea mai buna firma in domeniul preturilor de transfer din Europa Centrala si de Est

EY Romania a devenit, pentru a sasea oara, Transfer Pricing Firm of the Year in Europa Centrala si de Est. Premiul a fost acordat de International Tax Review (ITR) – una dintre cele mai cunoscute reviste dedicate strategiilor fiscale internationale. EY Romania a mai primit aceasta distinctie in 2013, 2014, 2016, 2017 si 2018.

Prestigiosul eveniment ITR European Tax Awards 2019, care s-a desfasurat la Londra pe 16 mai, a premiat excelenta si inovatia in activitatea de consultanta fiscala din intreaga Europa.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.