Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 173 vizitatori și nici un membru online

Stiri

Formalismul excesiv al ANAF invalidat de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Lipsa rapoartelor de lucrari si existenta unui departament propriu de vanzari nu influenteaza tratamentul fiscal al unor servicii suplimentare de vanzari

Rapoartele de lucrari nu sunt obligatorii, chiar daca au fost prevazute prin contract, in conditiile in care contribuabilul probeaza prin mijloace de proba efectivitatea prestarii serviciilor, a stabilit Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia definitiva favorabila a fost obtinuta de echipa de avocati a Bancila, Diaconu si Asociatii, compusa din Emanuel Bancila si Andrei Boian. Acestia au reusit sa demonstreze ca nu exista o situatie de dublare a serviciilor atunci cand au fost angajati prestatori de servicii suplimentari in conditiile in care contribuabilul avea deja un departament propriu de vanzari. Printr-un raport de expertiza administrat in cauza s-a dovedit legatura de cauzalitatea intre serviciile de vanzari prestate suplimentar si cresterea cifrei de afaceri.

Citește mai departe...

EY a asistat GreenVolt in achizitionarea LJG Green Source Energy Alpha (Project Lions)

Echipa de Strategie si Tranzactii a EY Romania a oferit GreenVolt servicii de due diligence financiar si fiscal si asistenta privind aspecte de structurare fiscala si contabila.

GreenVolt, prin intermediul filialelor sale V-Ridium Solar 45 si V-Ridium Renewables (Romania), a semnat, la sfarsitul lunii mai, contractul de achizitie a parcului solar fotovoltaic detinut de LJG Green Source Energy Alpha de la Samsung C&T Corporation. Parcul are 45 MW si opereaza din 2013 in judetul Giurgiu.

Citește mai departe...

Decizie definitiva obtinuta de Bancila, Diaconu si Asociatii: Amenda contraventionala aplicata pentru neplata anumitor impozite se prescrie in sase luni si nu in cinci ani, cum a retinut ANAF

Amenda contraventionala aplicata contribuabililor pentru neretinerea si neplata impozitului aferent veniturilor realizate de rezidenti se prescrie in termen de sase luni si nu de cinci ani, a stabilit instanta de contencios administrativ fiscal. Decizia definitiva favorabila a fost obtinuta de echipa de avocati de la Bancila, Diaconu si Asociatii, condusa de Emanuel Bancila si Alex Slujitoru si compusa din Razvan Bratila si Adelina Iancu. Acestia au reusit sa demonstreze ca neretinerea impozitului aferent veniturilor realizate de rezidenti nu este una continua (dureaza in timp), ci este una instantanee (a fost savarsita dintr-o data) si, prin urmare, este supusa unui termen de prescriptie de sase luni, nu de cinci ani, cum interpretau organele fiscale.

Citește mai departe...

In prima parte a anului 2022, Wolf Theiss isi continua extinderea biroului din Bucuresti cu noi angajari

Biroul din Romania al firmei regionale de avocatura Wolf Theiss si-a extins echipa de avocati prin noi recrutari in cadrul a doua grupuri de practica: Investigatii, Raspuns in situatii de Criza & Conformitate si Concurenta & Reglementare. Dupa anuntul recent al cooptarii Danei Toma si a Anei-Maria Mustatei in echipa Real-Estate, patru noi avocati se alatura Wolf Theiss in prima parte a anului 2022.

Citește mai departe...

Wolf Theis isi consolideaza echipa de Real-Estate a biroului din Bucuresti cu noi angajari: Dana Toma si Ana-Maria Mustatea

Firma de avocatura Wolf Theiss ureaza bun venit Danei Toma, in calitate de Counsel si coordonator al echipei de Real-Estate din Bucuresti, si Anei-Maria Mustatea, in calitate de Associate. Ele se vor axa pe dezvoltarea in continuare a practicii locale de Real-Estate, in coordonare cu practicile de succes din Romania si din alte jurisdictii Wolf Theiss.

Dana Toma (foto stanga) vine cu o experienta bogata, cu 20 de ani de activitate ca avocat si consilier juridic in domeniile imobiliar, constructii, fuziuni si achizitii, drept societar si comercial, concesiuni, infrastructura, dreptul mediului, drept public si afaceri administrative. Dana il inlocuieste pe Flaviu Nanu, care a devenit judecator la Judecatoria Calarasi.

Citește mai departe...

Wolf Theiss a asistat CVI in legatura cu subscrierea a 8,7 milioane de euro in obligatiuni corporative emise de Marcos Provit

Firma de avocatura Wolf Theiss a actionat in calitate de consilier juridic pentru CVI Dom Maklerski sp. z o.o., un fond polonez de investitii, in structurarea, negocierea si semnarea documentatiei aferente emisiunii de obligatiuni corporative in valoare de 8,7 milioane de euro emise de catre Marcos Provit, unul dintre cei mai mari jucatori din sectorul farmaceutic din Romania.

CVI, liderul regional pe piata fondurilor de investitii in IMM-uri din Polonia si din Europa Centrala si de Est, a subscris integral obligatiunile retelei locale de servicii farmaceutice Marcos Provit.

Citește mai departe...

EY aniverseaza 30 de ani in Romania si pune in lumina tema progresului

Romania a facut pasi importanti in ultimele trei decenii si a parcurs un drum lung, in care progresul facut este mai bun decat il percepem si exista in continuare potential mare de crestere. Dezvoltarea economiei si a societatii romanesti este perspectiva din care EY Romania face un bilant al implicarii sale active in aceasta evolutie pe durata celor 30 de ani de cand compania de consultanta si audit a intrat pe piata locala, vorbind despre importanta asumarii prezentului pentru conturarea viitorului.

Citește mai departe...

EY Romania anunta o noua editie a competitiei EY Entrepreneur Of The Year™

EY Romania lanseaza cea de-a VI-a editie EY Entrepreneur Of The Year. Programul descopera antreprenorii locali cu viziune, lideri agili care abordeaza inovator provocarile prezentului si vad in situatii de criza oportunitati de a se dezvolta.

Antreprenorul care va fi desemnat castigator va reprezenta Romania in cadrul competitiei globale EY World Entrepreneur Of The Year, a carei gala va avea loc la Monaco, in iunie 2023.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2022 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.