Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 36 vizitatori și nici un membru online

Consultanta fiscala

ACCACE

Avand peste 550 de profesionisti in cadrul birourilor deschise in 13 tari din Europa Centrala si de Est, Grupul Accace reprezinta una dintre companiile de consultanta si externalizare de top din regiune. De-a lungul anilor, Accace a dobandit o experienta remarcabila, detinand un portofoliu ce cuprinde peste 2000 de clienti, majoritatea companii internationale. In prezent, furnizam servicii prin intermediul birourilor noastre din Bosnia si Hertegovina, Cehia, Croatia, Germania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina si Ungaria. Alte locatii europene, precum si din afara Europei, sunt acoperite de partenerii nostri de incredere.

Citește mai departe...

BDO Romania

BDO Romania este a cincea firma de audit si consultanta din tara, avand mai mult de 25 de ani de experienta in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 200 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare, coordonate de 20 de parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, oferim toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta.

Citește mai departe...

TPG Accounting

Serviciile noastre contabile au oferit solutii eficiente pentru numerosi clienti. Avem o atitudine proactiva si o abordare holistica, astfel incat clientii nostri se pot concentra pe aspectele operationale si comerciale ale activitatii lor.

Dana Cornea/ Partener
Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Complex BB&TP,
cladirea A2, et. 1, sector 1, Bucuresti
Tel: +40 742 094 887
E-mail: d.cornea[at]tpg-group.ro
www.tpg-group.ro

Afla mai multe detalii

TPA Romania

TPA Romania este una dintre companiile de top de consultanta fiscala, contabilitate si audit in Austria si Europa Centrala si de Sud Est. Cu sediul in Bucuresti, TPA Group are in prezent 12 birouri in 4 provincii din Austria si inca 15 birouri in regiunile importante ale CEE/SEE in Albania, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Cu sediul in Bucuresti si o filiala la Cluj-Napoca, acoperim toate regiunile Romaniei.

TPA Romania are in prezent 8 parteneri si peste 120 de angajati.

Citește mai departe...

CUMPANASU SI ASOCIATII

 

Cumpanasu si Asociatii
Societate Civila de Avocati
str. Banul Antonache nr. 51, et. 4, sector 1, 011663 Bucuresti
Tel.: +40 314 378 355/6/7
Fax: +40 314 378 359
office[at]cpartners.ro
www.cpartners.ro
Lucian Cumpanasu/ partener coordonator
Alina Movileanu/ partener

Afla mai multe detalii

WORK’S

WORK'S - CONSULTANTA JURIDICA SI FISCALA / MANAGEMENT ORGANIZATIONAL

WORK'S este o firma de consultanta in managementul afacerilor, cu o experienta de peste 11 ani pe piata nationala si internationala. Oferim partenerilor nostri solutii juridice, financiare si organizationale, simple si inteligente.

Citește mai departe...

RSM Romania

rsm logo 2016

 

 

 

 

 

 

Suntem aici pentru a le oferi clientilor nostri puterea de a lua cu incredere decizii privind viitorul lor.

Lucram indeaproape cu clientii nostri si cautam sa le intelegem intru-totul afacerea, strategiile si aspiratiile. Le oferim in fiecare zi expertiza noastra ce imbina cunostintele aplicate pe plan local cu experienta globala a retelei noastre de profesionisti.Cunoasterea aprofundata a afacerilor clientilor nostri ne permite sa raspundem nevoilor specifice ale acestora, sa identificam provocarile lor viitoare si chiar sa-i ajutam sa gaseasca noi oportuntitati pentru dezvoltare.

Citește mai departe...

BG CONTA KRESTON

Kreston logo 2018

Situata pe locul 10 in Topul National al firmelor de profil din Romania, BG CONTA KRESTON este dedicata de peste 22 de ani partenerilor de afaceri, oferindu-le servicii profesionale de audit, consultanta, contabilitate, personal-salarizare, fuziuni si servicii conexe.

Citește mai departe...

Grupul de firme PROFESSIONAL CONSULTING

„PROFESSIONAL CONSULTING”, initiatoarea grupului de firme „PROFESSIONAL CONSULTING” si detinatoarea marcii „INFOTAXES”, este o companie infiintata in anul 2002, la Craiova, specializata in prestarea de servicii de consultanta financiar-contabila si fiscala, audit, precum si servicii in domenii conexe.

Citește mai departe...

PROSPECT CONSULT

PROSPECT CONSULT
Tel./Fax: 021.318.39.75/74; 021.318.52.82/81
Adr.: Calea Victoriei nr. 224, bl. D5, sc. 1, et. 6, ap. 22-23, sector 1, Bucuresti
Email: office[at]pcs.ro
Web: www.pcs.ro
Contact: Cristina Ion – Partner

Afla mai multe detalii

PKF FINCONTA

pkf logo nou 2015

Risc fiscal minim. Lasati grijile in seama expertilor nostri.

PKF Finconta este o societate care activeaza in sfera serviciilor profesionale inca din anul 1994. Suntem membri  PKF International, retea de firme membre, independente din punct de vedere legal, cu o prezenta in 440 de orase din 150 de tari, fiind constant clasata in top 15 firme de consultanta si audit la nivel mondial.

Citește mai departe...

FiNEXPERT

finexpert logo 2016

FiNEXPERT ofera o gama complexa de servicii pentru mai mult de 500 de clienti, care beneficiaza de servicii financiar-contabile performante, prin imbinarea know-how-ului international cu flexibilitatea si savoir-faire-ul local.

Inca de cand am inceput, din 2003, viziunea noastra a fost sa devenim cea mai buna companie romaneasca de contabilitate si audit.

Factorii de succes pe care ne-am concentrat au fost: standarde de calitate internationale, preturi competitive, o gama larga de servicii, atragerea si fidelizarea celor mai buni oameni. Si astazi aceste elemente continua sa fie cheia succesului nostru.

Citește mai departe...

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.