Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 73 vizitatori și nici un membru online

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati reprezentand reteaua internationala de avocati Deloitte Legal in Romania, isi deschide portile pentru studentii Facultatii de Drept din Bucuresti. Ziua Portilor Deschise va avea loc miercuri, 5 aprilie, intre orele 14.30 si 18.30, la sediul firmei din Piata Victoriei, cladirea America House, intrarea de Est, etajul 2, sala Brancusi.

”Intalnirea cu viitorii profesionisti este deja o traditie pentru noi si ne bucura ca, de fiecare data, descoperim interlocutori curiosi si interesati sa ia pulsul profesiei de avocat, la ea acasa. Ne face placere sa vorbim, de fiecare data, deschis, despre valorile si angajamentul personal care ne anima, astfel incat, la final, sa li se contureze o imagine cat mai corecta: o meserie frumoasa, plina de satisfactii, cu impact semnificativ in business si in societate, dar care poate fi solicitanta si pentru practicarea careia este nevoie nu doar de aptitudini, ci si de pasiune”, a spus Alexandru Reff (foto), partener fondator Reff si Asociatii.

Ziua Portilor Deschise este o oportunitate de a afla mai multe informatii despre echipa Reff & Asociatii si afilierea la reteaua internationala Deloitte Legal, dar si o ocazie de a afla informatii practice prin intermediul atelierelor de lucru dedicate ariilor de practica (Drept Bancar si Piete de Capital, Drept Imobiliar, Fuziuni si Achizitii, Drept Comercial, Litigii, Preventie Penala), a sesiunilor de simulare a interviului de angajare si cele de pregatire a CV-ului.

Studentii si absolventii vor interactiona cu membrii echipei Reff & Asociatii si cu profesionistii Deloitte cu care acestia colaboreaza in diverse proiecte multidisciplinare. De asemenea, participantii vor afla informatii interesante despre proiectele societatii, despre rolul unui avocat aflat la inceput de drum, modelul de cariera promovat in companie, dar si oportunitatile de stagii de practica din acest an.

Campania de recrutare ”Da unda verde carierei tale!” se adreseaza studentilor din anul II si din anul III de la Facultatea de Drept din Bucuresti.

Cei interesati pot aplica online pana la data de 31 martie 2017, prin completarea formularului disponibil la http://bit.ly/2moUPgH. Avand in vedere numarul limitat de locuri disponibile, confirmarea participarii la eveniment se va face pana la data de 3 aprilie 2017, telefonic sau prin e-mail. Pentru orice informatii suplimentare despre eveniment, persoanele interesate o pot contacta pe Simona Gardea (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau pot consulta paginile noastre de Facebook si LinkedIn.

Catalog

AFCAR 2022 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.