Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 182 vizitatori și nici un membru online

Promovari la DUNCEA, STEFANESCU & Asociatii: un nou Partener si alti 2 avocati urca in ierarhia societatii

Societatea de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii anunta promovarile acestui an la nivel de top management, dar si in celelalte esaloane. Astfel, av. Matei DIMOFTACHE (42) este promovat pe pozitia de Partener, av. Radu NICOLESCU (37) urca inca o treapta ierarhica, devenind Managing Associate, iar av. Diana CERNAT (34) devine Senior Associate.

Aceste promovari concretizate la inceput de an reflecta cu certitudine meritele individuale si dedicarea neconditionata a fiecaruia in proiectele firmei, reprezentand inca o etapa in dezvoltarea organica a societatii de avocatura.

"Cooptarea lui Matei in calitate de Partener reprezinta o incununare a dedicarii sale, a seriozitatii si profesionalismului desavarsit. Alaturat echipei noastre acum 10 ani, Matei a contribuit substantial la dezvoltarea practicii noastre de drept bancar si de asigurari, consultanta oferita de el ridicandu-se la cele mai bune standarde recunoscute de piata de profil.", apreciaza Cosmin Stefanescu - Managing Partner.

Matei DIMOFTACHE (42) – Partener, Head of Banking & Finance (foto dreapta)

Matei detine o experienta de peste 18 ani in sistemul bancar, de asigurari si servicii de consultanta juridica.

Ofera asistenta in crearea produselor si a procedurilor de creditare retail sau corporate, conceperea si implementarea procedurilor de achizitii, negociere si contracte, proceduri AML / KYC, proceduri anti-frauda bancare sau specifice sistemului de asigurari, proceduri si sisteme de asistare a clientilor customer care / complaints, precum si aspecte de reglementare.

Inainte de a se alatura echipei Duncea, Stefanescu & Asociatii, Matei a fost implicat cu precadere in creare de produse de creditare retail sau corporate, creare produse de asigurare in cadrul unor operatiuni de start-up in sistemul bancar, de asigurari sau bancassurance in grupuri bancare internationale de renume.

"Traiectoria profesionala a lui Radu, alaturat echipei noastre de 7 ani, a insemnat o perfectionare constanta, o acumulare continua de experienta in special in materia dreptului muncii. Promovarea sa ca Managing Associate este deci un pas firesc. Apreciem in mod deosebit prestatia profesionala a lui Radu, pe care il recomandam pentru rigurozitatea si vasta sa experienta in consultanta. Desigur, apreciem si aportul sau deosebit in materie de litigii, inclusiv al celor de munca.", precizeaza Adriana Duncea – Senior Partner.

Radu NICOLESCU (37) – Managing Associate (foto stanga)

Radu are o experienta de peste 10 ani in domeniu, fiind implicat in numeroase proiecte de consultanta juridica de afaceri si reprezentare a clientilor, atat in litigii civile intre profesionisti cat si litigii de munca.
De asemenea, Radu asista clienti in probleme specifice dreptului muncii, precum intocmirea contractelor de munca si a documentelor de modificare a acestora, negocieri colective sau individuale, restructurari de posturi, concedieri individuale sau colective, analize due diligence, intocmirea regulamentelor interne etc. Radu asista si reprezinta in mod constant clientii societatii in chestiuni litigioase.

"Diana a confirmat la foarte scurt timp ca este un profesionist desavarsit, riguros, serios. Calitatile sale personale cat si cele profesionale concura si determina performante demne de apreciat in sfera consultantei. Bazandu-ne in continuare pe aportul Dianei in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre, suntem convinsi ca ascensiunea ei in cadrul firmei va continua.”

 

Diana CERNAT (34) – Senior Associate (foto dreapta)

Diana are o experienta de 9 ani in consilierea clientilor locali si internationali in diverse domenii ale legislatiei romanesti si europene: de la aspecte comune privind negocierea si executarea contractelor comerciale, operatiuni de achizitii publice, pana la pregatirea rapoartelor due diligence. De asemenea, a asistat si reprezentat clienti in probleme specifice industriei de automobile, protectia datelor cu caracter personal, bancilor si serviciilor financiare.

Domeniul sau de competenta include urmatoarele specializari: drept civil, concurenta, protectia datelor, achizitii publice, energie regenerabila.

"Ii felicitam pe colegii nostri pentru realizarile si implicarea lor si le dorim mult succes in noile pozitii.”, afirma avocatii fondatori, Adriana Duncea si Cosmin Stefanescu.

Catalog

AFCAR 2022 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.