Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 32 vizitatori și nici un membru online

LASTING PROJECTS

CONSULTANTA PENTRU PROIECTE DURABILE

Lasting Projects S.R.L. - este o companie specializata in servicii de consultanta tehnica, pentru domeniile: minier, (valorificarea resurselor naturale), fabricarii cimentului, varului, lucrari cu caracter tehnic pentru protectia mediului, audituri in vederea certificarii pe SMC si SMM conform ISO 9001/2015 si 14001/2015, elaborarea de documentatii pentru certificare, audituri GES (gaze cu efect de sera), audituri de proces, precum si pentru consultanta in managementul proiectelor. In perioada de existenta a companiei, personalul companiei a avut continuu un inalt nivel profesional si responsabilitate in fiecare loc de munca. Prin serviciile oferite garanteaza ca activitatea prestata sa fie de cea mai inalta calitate, asa cum se asteapta clientii.

Proiecte si audituri reprezentative:
1. S.C. SCUP Pucioasa - Elaborarea documentatiei in vederea certificarii conform ISO 9001 /2015 si ISO 14001 /2015, - 2018.
2. NIRES - Proiectul minier. - Intocmire de plan de refacere a mediului si de proiect tehnic pentru refacere a mediului. - 2017.
3. ZAHARUL Oradea ROMANIA - Audit GES (Gaze cu efect de sera) - pentru fabrica de zahar (partea de proces, calitate pentru sectiunea var) - 2008-2017.
4. Evaluare tehnica detaliata privind calitatea produselor si a sistemului de management pentru trei fabrici de ciment din insulele: Madagascar, Mauritius si Reunion - August 2016.
5. AL JOUF – ARABIA SAUDITA – Management - operare fabrica de ciment cu capacitate de 5000t/zi. - prin perspectiva indicatorilor de performanta - 2015-2016.
6. BAJIL – Yemen. Audit de proces pentru fabrica de ciment de 3000t/zi. Calitatea lucrarilor realizate in timpul derularii proiectului - in 2015.
7. MUGHER –ETIOPIA – Management de proiect pentru constructia unei fabrici de ciment de 5000t/zi productie. Aport substantial in departamentul Planificare si departamentul Calitate - 2013-2014.
8. SIMCOR VAR Tg. Jiu. ROMANIA – Audit GES (Gaze cu efect de sera) - pentru fabrica de var - 20082013.
9. UPSOM Ocna Mures ROMANIA - audit (GES) pentru fabrica de var - 2008-2013.
10. TERMOFICARE Pitesti ROMANIA - audit (GES) pentru centrale electrice - 2008-2013.
11. PRESCON Brasov ROMANIA - audit (GES) pentru fabrica de var- 2008-2012.
12. ALBADIA Cement Plant - SIRIA - Pornirea fabricii de ciment si asigurarea unui sistem de management performant de calitate a produselor. Implementarea Sistemului de management al calitatii ISO 9001/2008 - 2011.
13. UZINEXPORT - Intocmirea documentatiei necesare certificarii integrate pe linie Calitate Mediu conform ISO 9001/2008 si ISO 14001/2004.
14. S.C. „CONSTRUCTII MUNTENIA” RMCM (Reprezentant Management Calitate Mediu) – Intocmirea documentatiei pentru certificare in vederea obtinerii certificarii integrate pe linia de mediu si calitate conform ISO 14001 si respectiv ISO 9001 - 2005.
15. OLTCHIM Ramnicu Valcea ROMANIA - audit (GES) pentru fabrica de var-2008.
16. GAMBRA Constanta ROMANIA - audit pentru gestionarea deseurilor.
17. BENE SUEF 2 EGIPT - Management pentru noul proiect al fabricii de ciment de 5000t/day. Calitatea lucrarilor realizate in timpul derularii proiectului - 2003.
18. UPCC Vulcan ROMANIA - Consultanta tehnica si optimizare in uzina de valorificare a carbunelui cu o capacitate de 2000t/zi. Indicatori de calitate si performanta 1986-1991.

Gama de servicii oferite:
lasting projects 41. Realizarea auditurilor de calitate si mediu conform ISO 9001/2015 si 14001/2015; a bilanturilor de materiale, bilanturilor termice si bilanturilor de mediu pentru industria mineralelor, a sarii, prelucrarea materialelor de constructie (ciment), fabrici pentru producerea varului, a statiilor de producere a betoanelor si asfaltului.
2. Efectuarea de audit pentru protectia mediului in vederea evaluarii impactului emisiilor de gaze cu efect de sera (GES pentru fabrici de ciment si var), acreditare data de catre Ministerul Industriilor.
3. Servicii de consultanta tehnica pentru calitatea produselor (cimentului si varului) si intocmirea de documentatii pentru certificarea agentilor economici pentru sistemul de management al calitatii, al protectiei mediului (ISO 9001, 14001.).
4. Diagnosticarea, evaluarea, precum si optimizarea functionarii uzinelor de preparare pentru industria procesarea minereurilor, carbunilor, fabricilor de ciment, fabricilor pentru producerea varului, a statiilor de producere a betoanelor si asfaltului. Servicii de consultanta tehnica, cu colectarea, procesarea, si  validarea datelor.
5. Consultanta in servicii de management de proiect pentru proiectele din domeniul protectiei mediului (proiecte de mediu ce vizeaza utilizarea energiilor regenerabile, panouri solare, panouri fotovoltaice).

VIZIUNE
Sa fim prima alegere a companiilor care doresc sa beneficieze de servicii de consultanta si audit de cea mai inalta calitate.

MISIUNE
Sa consolidam si sa amplificam succesul clientilor nostri prin calitatea, rapiditatea, seriozitatea si flexibilitatea serviciilor furnizate.

VALORI
PROFESIONALISM, RESPECT, CONFIDENTIALITATE.
Fiecare client al societatii se bucura de servicii de consultanta de cel mai inalt nivel din partea specialistilor din compania LASTING PROJECTS SRL.

INTEGRITATE
Pentru a asigura clientilor beneficii pe termen lung, LASTING PROJECTS SRL isi construieste intreaga activitate pe o conduita morala si profesionala impecabila, promovand practici de afaceri corecte atat in tara cat si in strainatate.


LASTING PROJECTS S.R.L.
Tel.: 0723.476.761
Fax: 0245.760.471
Adr.: str. Republicii, bl. Delia, sc. C/33, et. 1, Pucioasa, jud. Dambovita
Email: cristianbuldur[at]gmail.com
Web: http://consultantaaudit.wix.com/ctam
http://consultantaaudit6.wix.com/conaud
Director: Dr. ing. Cristian Constantin Buldur

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.