Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 80 vizitatori și nici un membru online

RIGHT BRAINERS’ CREW

RIGHT BRAINERS’ CREW este o companie de consultanta in afaceri si management, infiintata la Timisoara in anul 2016.

Suntem asadar o companie tanara, insa creata de oameni cu experienta in business, entuziasti si cu dorinta de dezvoltare si inovare continua.

Astfel, de la constituire si pana in prezent am evoluat intr-un mod ultra-dinamic si gratie echipei noastre de profesionisti dedicati, avem astazi capabilitatea de a raspunde celor mai speciale cerinte venite din partea clientilor nostrii.

Venim in intampinarea clientilor cu o gama completa de servicii, o expertiza pluridisciplinara si competente pe diverse arii de business, astfel incat acestia sa se poata baza pe noi pentru rezolvarea unei multitudini de spete complexe.

Serviciile noastre se adreseaza companiilor private (deopotriva IMM-uri si intreprinderi mari), persoanelor fizice, autoritatilor si institutiilor publice, institutii bancare precum si organizatiilor non-guvernamentale de nivel national la international.

ECHIPA
Dispunem de o echipa pluridisciplinara, formata din persoane tinere, creative si dinamice. Echipa noastra este formata din specialisti cu competente pe diverse arii de business ce acopera intreg teritoriul tarii.

Consultantii nostrii au o experienta de peste 10 ani in domeniul specific de activitate, dobandita atat in interiorul companiei RIGHT’ BRAINERS’ CREW cat si in cadrul activitatii profesionale derulata in alte companii de renume.

Prin valorificarea cunostintelor acumulate de acestia si a experientei, dar si ca urmare a perfectionarii continue, prin fiecare proiect nou in care ne implicam, suntem capabili sa oferim servicii de consultanta de o calitate ireprosabila, principalele domenii fiind:

EVALUARE
Cu o bogata experienta in domeniu si ancorata activ in piata de evaluare la nivel national, oferim clientilor corectitudine, seriozitate si atentie in toate proiectele pe care le desfasuram, fiind solutia optima pentru servicii complexe de evaluare si consultanta atat pentru persoane fizice cat si pentru clienti corporativi.

Suntem specializati in evaluarea proprietatilor industriale si parcuri logistice, cladiri de birouri, magazine, hypermarketuri, parcuri retail, hoteluri, centrale electrice, parcuri fotovoltaice, terenuri libere, intreprinderi, active financiare, proprietati in dezvoltare si monitorizare stadii fizice de executie, echipamente si masinarii complexe.

Profesionalismul si rapiditatea sunt avantaje pe care echipa noastra le ofera de mai multi ani in piata de evaluari din Romania, acoperind cu succes toate judetele din tara. Toate documentele sunt realizate conform legislatiei in vigoare si a standardelor de evaluare.

CONSULTANTA IN AFACERI SI MANAGEMENT
Fie ca vorbim despre suport in definirea strategiei de afaceri, despre managementul resurselor umane din companie, planificare financiara sau despre gestionarea de zi cu zi a afacerilor, RIGHT BRAINERS’ CREW va poate ajuta sa va administrati cu succes afacerile. Prin serviciile integrate de consultanta in afaceri si management va putem sprijini sa gestionati eficient riscurile, sa optimizati costurile, sa cresteti performanta afacerii, sa atrageti resurse umane calificate ori sa aduceti o perspectiva noua asupra modului in care faceti afaceri.

Facilitam identificarea de solutii la problemele existente si acceleram implementarea acestora. Intelegem rolul pe care creativitatea si inovarea il au in dezvoltarea unei companii si cautam cele mai bune modalitati de structurare si alocare a resurselor limitate pentru a obtine rezultate profitabile.

Experienta ne-a dovedit ca provocarile cu care se confrunta afacerile sunt specifice fiecarei companii, de aceea venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de consultanta personalizate, adaptate dimensiunii si domeniului de activitate al fiecarei organizatii, intentilor si prioritatilor antreprenorilor si nevoilor specifice ale acestora.

MANAGEMENT DE PROIECT
Folosind cele mai noi si moderne metodologii si instrumente din domeniu, asiguram succesul oricarui proiect prin:
• Planificarea si monitorizarea proiectului in toate etapele sale, din punct de vedere al riscurilor, controlul costurilor si incadrarii in duratele planificate, al calitatii si sigurantei;
• Asigurarea unui circuit informational adecvat, discutii si feedback intre diferiti actori implicati in proiect si facilitarea cooperarii dintre acestia.

CONSULTANTA START-UP-URI
Incurajam si sprijinim ideile de afaceri astfel incat sa se transforme in business-uri sanatoase, prin:
• Consultanta privind formalitatile legale necesare pentru inmatricularea unei companii in Romania
• Asistenta si consultanta juridica si fiscala in materie de infiintare societati comerciale
• Crearea si inregistrarea de societati comerciale
• Consultanta pentru identificarea si/sau achizitia locatiei propice pentru desfasurarea activitatii propuse
• Identificarea de parteneri de afaceri/ business angels/finantatori
• Suport pe probleme administrative si de management pe tot parcursul derularii activitatii.
• Consultanta privind elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare rerambursabila.

SUPORT TRANZACTII
Sprijinim antreprenorii in gasirea de noi parteneri de afaceri sau pentru vanzarea/cumpararea de afaceri. Realizam evaluarea afacerii, identificam investitori, asiguram consultanta pe intreg procesul de vanzare/cumparare de companii sau parti ale unor companii, negociem cele mai bune oferte pentru clientii nostri.

Right Brainers’ Crew
Tel.: +4 0722.999.055; +4 0356.408.801
Adr.: str. Grigore Alexandrescu nr. 180, Timisoara, cod postal 300649, jud. Timis
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.rbcrew.ro

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

Relians logo portal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

   

 

 

 

     

prospect logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2024 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.