Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 130 vizitatori și nici un membru online

TÜV Austria România

TÜV Austria Romania– servicii integrate de certificare, testare si cursuri de formare profesionala

Parte activa a grupului international TÜV Austria, cu o bogata experienta in Siguranta, Calitate si Protectia mediului, TÜV Austria Romania este un partener competent pentru economie, industrie si autoritati. Trasaturile importante – orientarea catre client si abilitatea de a oferi servicii inalt calitative – reprezinta viziunea ce ne garanteaza evolutia de succes.

Serviciile noastre personalizate se regasesc in 270 de domenii si cuprind servicii industriale, inspectii, monitorizari, certificari, securitate IT si training.

Avand filiale in orase precum Bucuresti, Ploiesti si Timisoara, TÜV Austria Romania a reusit sa vina in permanenta in intampinarea clientilor sai prin profesionalism, creativitate si competenta, remarcandu-se, in ciuda unui mediu concurential puternic, ca una dintre cele mai dinamice si inovatoare companii in sectiunile de certificare, formare profesionala, inspectie tehnica si analize fizico-chimice efectuate in laboratorul propriu.

Printre activitatile desfasurate se afla: certificarea sistemelor de management, certificarea produselor precum si certificarea personalului, laborator testari si analize fizico-chimice, testare material (conform standardelor internationale & nationale ISCIR) si servicii de organism notificat conform Directivelor Europene in diferite domenii.

TÜV Austria Romania este primul organism de testare si certificare care detine un laborator ce efectueaza teste pentru produsele agroalimentare certificate ecologic. Acest lucru aduce un dublu beneficiu pentru partenerii nostri: o certificare a managementului calitatii garantata si, de asemenea, certitudinea calitatii produselor si specificatiilor acestora.

Prin dotarea de exceptie a laboratorului se ofera un pachet de servicii integrate care, la cererea clientilor poate satisface asteptarile oricarui procesator, producator sau comerciant din domeniul alimentar.
Printre testarile pe care le putem efectua in laboratorul nostru se afla si: analize produse agroalimentare, analize de mediu, analize produse petroliere.

Dezvoltarea profesionala si formarea primesc un nou sens in cadrul ACADEMIEI TÜV AUSTRIA ROMANIA, care ofera o gama larga de cursuri in diverse domenii, avand peste 3000 de absolventi anual.

Datorita experientei demonstrate in cei peste 13 ani de existenta in Romania, a educatiei, profesionalismului si a perfectionarii continue a salariatilor si colaboratorilor sai, TÜV AUSTRIA ROMANIA, cu cei aproximativ 150 de angajati ai sai, este un partener competent in toate aspectele legate de siguranta tehnica, calitatea si protectia mediului.

TÜV Austria România

Sediul Central:
Adr.: Calea Plevnei nr.139 B, Corp A, Sector 6, Bucuresti
Tel.: +4 021-315.32.95
Fax: +4 021-315.32.96
Email: office[at]tuv-austria.ro
Web: www.tuv-austria.ro

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.