Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 310 vizitatori și nici un membru online

JASILL Accounting & Business

Apreciata de clienti pentru competentele, cunostintele aprofundate, maniera transparenta si clara de a oferi informatii intr-un sector relativ opac, JASILL are resursele si specializarea necesare in toate sub-domeniile ce tin de contabilitate, audit, consultanta fiscala, resurse umane si salarizare, reorganizare si servicii juridice, prin parteneri avocati.

JASILL reuneste o echipa formata din peste 40 de profesionisti, experti contabili, consultanti fiscali si in afaceri, auditori dar si avocati, pentru a oferi cele mai ingenioase si inovatoare solutii antreprenorilor romani, companiilor si multinationalelor. De asemenea, prin reteaua noastra de parteneri, putem integra, la cerere, servicii de notariat, evaluare si chiar concierge.

Cunostintele strategice devin valoroase doar atunci cand clientii le inteleg utilitatea prin avantajele pe care acestea le pot genera. Suntem acei consultanti care explica lucrurile intr-o maniera coerenta, clara si fireasca, avand mereu grija ca recomandarile pe care le facem sa fie bazate pe cercetari riguroase si pe verificari aprofundate. Astfel, clientii au certitudinea ca primesc cele mai bune si mai sigure solutii si din punct de vedere contabil, fiscal si juridic si ca acestea sunt integrate eficient in strategia comerciala a companiei. Mai mult, clientii din domenii diverse se bazeaza pe noi si pentru asistenta si reprezentarea personalizate pe care le oferim in relationarea cu autoritatile fiscale si de munca.

Sistemul nostru de lucru se bazeaza pe o cooperare stransa cu orice categorie de client din orice domeniu de activitate. Atentia la detalii, promptitudinea, o foarte buna pregatire tehnica a unei echipe extinse de contabili, consultanti si avocati sunt printre motivele pentru care companiile aleg serviciile noastre. Stim cat este de important, mai ales in acest domeniu, sa intelegi exact toate aspectele ce tin de contabilitate, fiscalitate si legislatie, de aceea ne asiguram ca toti clientii simt valoarea adaugata din parteneriatul cu noi si ca primesc servicii adaptate la nevoile lor, chiar si pe perioade scurte de timp.

Pentru noi, succesul nu este doar o alta notiune abstracta, ci inseamna ca avem capacitatea si abilitatile de a gasi oportunitati reale de dezvoltare a afacerii, menite sa sprijine cresterea si planurile de investitii ale clientilor nostri. Altfel spus, transpunem lucrurile in solutii practice, implementabile si realizabile.

Responsabilitatea si grija pentru mediu sunt o alta preocupare a noastra, iar prin initativa ECO JASILL ne-am regandit intreaga politica de protectie a mediului. Suntem printre putinele firme din domeniu care au implementat un program menit sa reduca pe cat posibil cantitatea de hartie folosita in activitatile zilnice, inlocuind tiparirea cu alte forme de prezentare si stocare a informatiilor. Aceasta schimbare are ca obiective reducerea emisiilor de carbon si introducerea politicii NPIN (No Print Information Necessary).

Mai mult, ne implicam individual in proiecte de voluntariat pentru protejarea naturii si cautam solutii viabile la probleme precum schimbarile climatice sau emisiile de dioxid de carbon.

JASILL Accounting & Business
Adr.: Splaiul Independentei nr. 291-293, Cladirea Riverside Tower, et. 13, sector 6, Bucuresti
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.jasill.ro
Contact: Petrut Gheorghita, Asistent Manager
Telefon Asistent Manager: 0729.060.570
Telefon Centrala: 0372.285.720

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.