Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 135 vizitatori și nici un membru online

IMM-urile care lucreaza agil cu bugetele sunt cu un pas inaintea concurentei

Contextul economic actual atentie sporita pe strategie si rezultate financiare.

In perioada pandemiei planificarea pe baza de scenarii multiple a devenit o tehnica mai mult decat necesara, chiar obligatorie pentru multe companii, cu siguranta cele care au avut discontinuitati sau se bazau pe anumite nise/industrii cu dificultati.

- Sezonalitatile in business si variatiile in structura de costuri determina actiuni imediate, pentru reevaluarea preturilor si securizarea marjelor de profit.
Noua abordare implica mobilizarea de resurse si competente noi:
- Munca de bugetare este mai elaborată și trebuie să existe un minim de automatizare pentru ca rezultatele să fie ușor modificate în funcție de ipoteze.
- Este esențial să se petreacă mai mult timp în zona de clarificare și definire a scenariilor. What If? este o întrebare foarte bună cu care trebuie testate atent toate variabilele.
- Mai mult, se analizează riscurile de business și se traduc în cifre, pentru a fi înglobate în buget, cu probabilitatea aferentă.

Un subiect la ordinea zilei este disponibilitatea si acuratetea datelor financiare, intr-un format care sa serveasca strategului si ownerului afacerii.

Trusted App ofera imaginea reala a situatiei financiare a companiei si permite implementarea si monitorizarea in timp real a bugetului de venituri si cheltuieli, prin crearea Simulatorului de Business.

Peste 100 de antreprenori utilizeaza Trusted App pentru pilotarea afacerilor.

Oferim antreprenorilor abonamentul Trusted App gratuit pentru 2022. Oferta este valabila pana la data de 30 iunie si poate fi accesata trimitand email cu subiectul Trusted App-Oferta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

De ce Trusted App?
- Aplicatia ajuta companiile mici si medii sa aiba vizibilitate pe cifre la nivel profesionist, asa cum lucreaza jucatorii de top.
- Este un instrument foarte accesibil dpdv costuri si timp de implementare (cateva ore de la momentul la care sunt disponibile datele).
- Ajuta antreprenorii sa controleze rezultatele raportate de catre contabilitate, asigurand transparenta totala a datelor.
- In Trusted App se pot opera ajustari ale datelor financiare, in acord cu politicile de management financiar din companie, fara a fi limitati de reglementari fiscale (precum in cazul cheltuielilor cu amortizarea).
- Ne focusam cu usurinta pe categoriile principale de cheltuieli, dar si pe cheltuielile administrative, suport, si putem identifica rapid orice variatie sau discordanta in raport cu volumul de activitate, pentru ca, mai departe, sa analizam si remediem zonele cu pierderi din business.
- Trusted App structureaza datele financiare pe linii de business, fiind de un real ajutor pentru antreprenorii si managerii care gestioneaza mai multe piete sau poate afaceri diferite in cadrul aceleiasi companii.
- Un antreprenor poate sa urmareasca rezultatele financiare lunar, sa isi construiasca bugetul de venituri si cheltuieli si sa verifice cum evolueaza rezultatele fata de buget, intervenind daca este nevoie sa modifice bugetul in cursul anului, pentru o cat mai buna monitorizare a performantei financiare a firmei.
- Aplicatia este flexibila dpdv al structurii de raportare si vine cu o propunere de categorii de cheltuieli care poate fi ajustata, in functie de nevoile proprii fiecarui utilizator.
- Accesul la datele istorice se face foarte usor si exista rapoarte comparative pentru a evalua evolutia fata de anii anteriori.
- Datele sunt in siguranta, tratam cu maxima responsabilitate acest aspect.

Bugetul de venituri si cheltuieli este la indemana si aduce flexibilitate prin faptul ca:
- poti alege, in functie de nevoi si de categoria de venit / cheltuiala, definirea  lunara sau  anuala (caz in care impartirea pe luni se face in mod egal).
- sumele bugetate pot fi modificate in cursul anului, corespunzator cu evolutia afacerii.
Vei avea astfel in Trusted App un ????????? ?? ????????.

Implementarea Trusted App presupune urmatoarele etape:
- definirea si validarea structurii bugetului de venituri si cheltuieli – 2-4 ore, in functie de complexitatea activitatii si a structurii afacerii
- importul datelor financiare istorice, 1-2 ani, in functie de interes – cateva ore, dupa caz suntem dependenti de formatul datelor.
- lunar, cateva minute, pentru pregatirea si importul datelor financiare.

Rapoartele sunt disponibile imediat ce datele sunt importate, fara a fi necesare alte interventii.

Oferim antreprenorilor abonamentul Trusted App gratuit pentru 2022. Oferta este valabila pana la data de 30 iunie si poate fi accesata trimitand email cu subiectul Trusted App-Oferta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Trusted App digitalizeaza raportarea financiara si bugetarea pentru IMM-uri, fiind un instrument foarte accesibil dpdv costuri si timp de implementare care ofera antreprenorilor oportunitatea de la lua decizii strategice bazate pe cifre, de a avea vizibilitate si control asura performantei financiare si astfel sa lucreze la nivel profesionist, asa cum lucreaza jucatorii de top.

Mai multe info https://trustedadvisor.ro/trustedapp/

Trusted Advisor Strategy & Finance ofera servicii integrate de contabilitate si management financiar si ajuta companiile sa aiba strategii financiare sanatoase si clare.

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

Relians logo portal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

   

 

 

 

     

prospect logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2024 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.