Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for talented versatile attorneys

Cumpanasu Partners is currently expanding its cons...

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 85 vizitatori și nici un membru online

KPMG in Romania promoveaza doi noi parteneri

Gabriel Mihai Tanase (foto stanga), Partener Technology & Cyber Security, si Horatiu Mihali (foto dreapta), Partener Audit, se alatura de la 1 octombrie echipei de parteneri a KPMG in Romania. Noile promovari anuntate de KPMG in Romania reflecta increderea in succesul mediului de afaceri din Romania si in abilitatile lui Gabriel si Horatiu de a transforma noile provocari in oportunitati pentru clientii nostri.

Horatiu Mihali, Partener Audit, este coordonatorul biroului KPMG in Cluj Napoca, avand peste 15 ani de experienta profesionala in gestionarea auditurilor pentru numeroase companii romanesti, precum si pentru grupuri internationale, preponderent bazate in Transilvania. Horatiu a avut un rol semnificativ in dezvoltarea rapida a biroului din Cluj, care s-a mutat recent intr-un spatiu nou, reflectand increderea KPMG in acest oras, un centru de afaceri cu o importanta crescanda pentru mediul de afaceri din Romania.

Pe parcursul carierei sale a fost implicat, pe langa proiecte de audit financiar, in misiuni de auditare a sistemelor informatice, de revizuire a implementarii unor solutii ERP si de optimizare a sistemelor de control intern. De asemenea, Horatiu are experienta in tranzactii pe piata de capital din SUA, participand in calitate de auditor la listarea unei companii straine pe bursa din New York. Este un membru activ al comunitatii de afaceri clujene, fiind implicat in activitati de sprijinire a noilor investitorilor straini si a mediului universitar. Horatiu a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj Napoca si este membru al ACCA si CAFR.

“Intr-un mediu de afaceri care se schimba intr-un ritm mai accelerat ca oricand sub presiunea tehnologiilor disruptive, rolul auditorilor devine din ce in ce mai important pentru a ajuta organizatia sa inteleaga si sa gestioneze riscurile cu care se confrunta in noua economie globala, sa obtina rezultatele asteptate si sa continue sa inoveze pentru a obtine valoare adaugata,” explica Horatiu. „Sunt increzator in continua evolutie a Clujului si a Transilvaniei si ca firma isi va continua dezvoltarea, oferind servicii de inalta calitate clientilor nostri,” a adaugat el.  

Cu peste 17 ani de experienta in KPMG, Gabriel Mihai Tanase, Partener, Technology & Cyber Security, este responsabil pentru serviciile KPMG de Tehnologie si Securitate Cibernetica, printre cele mai dinamice si complexe domenii din Romania. Gabriel a coordonat proiecte in toate sectoarele industriale, inclusiv in telecomunicatii si finante, pentru companii si grupuri nationale si internationale, precum si intern, in KPMG in Romania, ca Director IT si responsabil cu securitatea cibernetica. Gabriel detine mai multe certificari specializate in domeniu, inclusiv CISA, ca membru in ISACA, dar si alte certificari tehnice in aria sa de expertiza, fiind unul dintre cei mai apreciati specialisti din Romania.

“In contextul provocarilor lansate de noile tehnologii, precum inteligenta artificiala, robotizarea si automatizarea proceselor de afaceri, dar si sub spectrul amenintarilor cibernetice generate de prezenta crescanda a tehnologiei in toate aspectele personale si profesionale, experienta si know-how-ul acumulate sunt esentiale pentru continuarea dezvoltarii liniei specializate din Consultanta in Afaceri, dar si pentru lansarea de noi servicii specializate. In acest mediu in continua evolutie, in care flexibilitatea si reactia rapida la schimbare sunt extrem de importante pentru clientii nostri, sunt incantat sa coordonez o echipa foarte bine pregatita, alaturi de care vom continua sa transformam provocarile in oportunitati”, a afirmat Gabriel.

Ramona Jurubita, Country Managing Partner, KPMG in Romania, adauga: “Promovarile anuntate astazi reflecta efortul, pasiunea si realizarile lui Gabriel si Horatiu, precum si angajamentul KPMG in Romania de sustinere a inovatiei si performantei. Ii felicit pentru succesul lor si sunt convinsa ca vor continua sa transforme extraordinarul in valoare adaugata pentru afacerile clientilor nostri astfel incat sa ramanem alegerea clara pentru ei si pentru oamenii nostri”.

Catalog

AFCAR 2023 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audit Gold Diana Filip logo portal

 

 

 

Accace logo 23

 

 

 

 

Ensight logo 23

 

Wolftheiss logo 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF logo 2023 portal

 

Consult Afaceri logo portal

 

 

TUV logo 20

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2024 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.