Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 143 vizitatori și nici un membru online

EY anunta trei noi parteneri asociati in cadrul departamentelor de Asistenta Fiscala si Juridica si Asistenta in Afaceri

Corina Mindoiu, Razvan Popescu si Catalin Madan sunt noii Parteneri Asociati ai EY Romania, in cadrul departamentelor de Asistenta Fiscala si Juridica si Asistenta in Afaceri

Corina Mindoiu (foto stanga), Partener Asociat in cadrul departamentului de Asistenta fiscala si juridica al EY Romania, cu specializare in zona de Impozit pe Venit si Contributii Sociale, are 13 ani de practica in domeniul consultantei fiscale.

Corina Mindoiu s-a alaturat echipei EY Romania imediat dupa absolvirea Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE Bucuresti, in 2006.

Cu o serie de acreditari internationale, precum si experienta in proiecte transfrontaliere, Corina Mindoiu coordoneaza activitati de consultanta fiscala si imigrare pentru cetatenii romani si straini, precum planificare fiscala, proiectare si implementare de structuri de remunerare pentru persoane fizice.

Corina Mindoiu este si unul dintre profesionistii recunoscuti in gestionarea relatiei cu autoritatile in domeniul impozitului pe venit si al contributiilor sociale, finalizand cu succes mai multe proiecte nationale si internationale. A contribuit, de asemenea, in numeroase proiecte de due-diligence, controale fiscale, optimizare de costuri, demonstrand experienta relevanta in analiza riscurilor fiscale.

„Corina a contribuit la implementarea strategiei de crestere a EY in Romania, dar si a clientilor firmei, generand rezultate exceptionale in ceea ce priveste cresterea performantelor operationale si financiare ale acestora“, spune Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica, EY Romania.

Razvan Popescu (foto dreapta), Partener Asociat in cadrul departamentului de Asistenta in Afaceri, Consultanta pe Automatizare Inteligenta si Inovare, s-a alaturat EY Romania in urma cu 12 ani, imediat dupa absolvirea Facultatii de Informatica Economica, din cadrul ASE Bucuresti.

In cadrul EY a acumulat experienta in domeniul consultantei si tehnologiei, concentrandu-se pe transformarea digitala si optimizarea de procese in companii din domeniul bancar, asigurari si energie.

Razvan a contribuit la crearea si dezvoltarea uneia dintre cele mai mari si experimentate echipe de Automatizare Inteligenta din regiune. In prezent, coordoneaza 60 de consultanti si dezvoltatori cu experienta in RPA, OCR, Chatbots, Machine Learning si automatizare Infrastructura Cloud.

In plus, Razvan coordoneaza EY wavespaceTM, lansat in Romania in noiembrie 2018, un program global de inovare care isi propune sa identifice si sa dezvolte alaturi de colegii din EY, de parteneri si de clienti, solutii inovatoare bazate pe tehnologii emergente, precum Inteligenta Artificiala, Blockchain, RPA si altele.

Catalin Madan (foto stanga), Partener Asociat in cadrul departamentului de Asistenta in Afaceri, Consultanta Data Warehouse si Business Intelligence, are 17 de ani de experienta profesionala.

In ultimii 10 ani s-a concentrat pe implementarea de tehnologii care raspund la diverse cerinte de afaceri, pornind de la solutii de tip ERP sau CRM si pana la solutii de raportare bazate pe sisteme de Data Warehouse si Business Intelligence. Catalin Madan a condus in ultimii 3 ani, in cadrul EY, proiecte multianuale pentru clientii din domeniul financiar-bancar si telecom.

Inainte sa se alature EY, Catalin Madan a lucrat in Europa si Asia pentru un mare operator telecom unde a coordonat roll-out-ul solutiei ERP pentru tarile parte din grup si tranzitia proceselor locale catre organizatii de servicii centralizate de tip Shared Service Center. In plus, Catalin a lucrat pentru o alta firma de consultanta si pentru o companie de software, cu un portofoliu de clienti locali si globali si atributii in dezvoltarea si livrarea de solutii si servicii pentru banci si mari companii.

In prezent, Catalin Madan este responsabil si de dezvoltarea si promovarea unui pachet de solutii inovatoare bazate pe tehnologii emergente, precum Inteligenta Artificiala, Recunoasterea Optica a Caracterelor sau Analiza de Date Avansata.

“Extinderea echipei noastre executive urmareste atat recunoasterea parcursului profesional de exceptie al colegilor nostri, cat si cresterea si diversificarea serviciilor pe care le oferim in domeniul transformarii digitale si inovatiei”, spune Aurelia Costache, Liderul Departamentului de Asistenta in Afaceri, EY Romania.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.