Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 42 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania si D&B David si Baias au format prima serie de responsabili cu protectia datelor cu caracter personal autorizati din Romania

Prima generatie de responsabili cu protectia datelor cu caracter personal, data protection officer, a sustinut examenul de absolvire in data de 19 octombrie la Bucuresti in fata comisiei de examinare. Acestia au finalizat programul de formare profesionala organizat PwC Romania impreuna cu societatea de avocatura D&B David si Baias, cu sprijinul Academiei PwC.

A doua generatie este programata vineri, 9 noiembrie 2018, pentru examenul de absolvire in urma caruia participantii vor dobandi certificate de absolvire emise de Ministerului Muncii si Justitiei Sociale si de Ministerului Educatiei Nationale.

Cursul a fost sustinut de formatori cu experienta in aplicarea practica a principiilor Regulamentului privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR) si de experti in securitate cibernetica. Materialele prezentate in cadrul cursului imbina pregatirea teoretica cu cea practica si ating atat aspecte de natura juridica, cat si tehnica.

De-a lungul celor doua sesiuni de pregatire care au avut loc pana la acest moment participantii au fost ajutati sa inteleaga notiunile si principiile cu care opereaza Regulamentul General de Protectie a Datelor. Un accent deosebit a fost pus pe latura practica a activitatii specifice unui responsabil cu protectia datelor.

„Iata-ne la finalul celei de-a doua sesiuni a cursului si in fata perspectivei de a organiza lunar cate o astfel de sesiune. Succesul de pana acum se datoreaza modului pragmatic si aprofundat in care am inteles sa abordam formarea participantilor. Am acordat prioritate situatiilor practice asociate pozitiei de DPO si am impartasit din experienta noastra acumulata in cele peste 50 de proiecte legate de implementarea prevederilor Regulamentului General de Protectie a Datelor”, a declarat Manuela Guia (foto stanga), Partener, Liderul echipei dedicate domeniului protectiei datelor cu caracter personal din cadrul D&B David si Baias.

„Suntem incantati ca putem vorbi deja de doua generatii de cursanti pregatiti de catre echipele noastre de specialisti. Pozitia de responsabil cu protectia datelor cu caracter personal are atat valente tehnice cat si de cunoastere si aplicare a legislatiei in acest domeniu. Acesta este motivul pentru care viitorii specialisti in acest domeniu vor fi un element deosebit de important in orice organizatie. Daca ar fi sa numesc o caracteristica a viitorului DPO, aceea ar fi abilitatea de a lucra cu concepte tehnice si juridice, in acelasi timp, dar si sa reuseasca implementarea unor proceduri din ambele domenii astfel incat informatiile cu care lucreaza organizatiile sa fie in permanenta siguranta” a declarat Mircea Bozga (foto dreapta), Partener, Liderul departamentului de Risk Assurance, PwC Romania.

Cursul a fost sustinut, din partea D&B David si Baias, de catre Catalina Ilie si Daniel Vinerean, avocati seniori, specializati in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.  Sectiunea tehnica a cursului a fost predata de Robert Stoicescu, Senior Manager, PwC Romania si Alin Raicu, Manager, PwC Romania, amandoi specializati in securitate informatica.

PwC Romania a programat urmatoarea sesiune a cursului pentru data de 19 noiembrie 2018.  Absolventii vor primi in urma cursului certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si a Ministerului Educatiei Nationale.  

Mai multe detalii privind cursul de responsabil cu protectia datelor organizat de PwC Romania si D&B David si Baias sunt disponibile in sectiunea de aici a Academiei PwC.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.