Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 35 vizitatori și nici un membru online

Bulboaca si Asociatii: Protectia la incendiu, esentiala pentru siguranta investitiilor financiare si imobiliare

Bulboaca si Asociatii a organizat miercuri, 10 octombrie 2018, conferinta „Protectia la incendiu, esentiala pentru siguranta investitiilor financiare si imobiliare”, eveniment adresat bancilor si companiilor de administrare a activelor.

Reprezentantii celor mai importante institutii financiar-bancare din Romania si ai companiilor de administrare a activelor au asistat la o dezbatere interactiva, temele principale abordate fiind autorizarea privind securitatea la incendiu, aspecte tehnice si obligatii in exploatarea cladirii, riscuri si raspundere, punandu-se accent pe preventie si mijloace concrete de gestionare a riscurilor.

Partenerii evenimentului au fost Gleeds Romania si ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management.
Au fost prezentate statistici ale autorizatiilor si avizelor de securitate la incendiu si protectie civila emise la nivel national in ultimii trei ani, riscurile si tipurile de raspundere, riscuri privind recuperarea prejudiciului de la contractori si/sau asiguratori, precum si observatii si tendinte cu privire la siguranta la incendiu – aspecte importante aflate in atentia institutiilor financiar-bancare, in special ai reprezentantilor acestora din zona departamentelor de investitii imobiliare.

S-a observat ca numarul total al autorizatiilor si avizelor de securitate la incendiu si de protectie civila eliberate in 2017 a scazut fata de anul 2016, cu aproximativ 19%. Aceasta scadere ar putea fi explicata si de numarul foarte mare de autorizatii si avize emise la nivelul anului 2016, ulterior impactului pe care l-a avut cazul Colectiv. Interesant este insa de observat ca un numar foarte mare de cereri de avizare si autorizare, respectiv peste 48% la nivel national sunt respinse.

Evenimentele nefaste pe plan national si international ne-au lasat cateva lectii majore cu privire la importanta sporita ce ar trebui acordata monitorizarii aspectelor tehnice, de mentenanta a echipamentelor de protectie si stingere a incendiilor, dar si instruirii complete a utilizatorilor finali ai cladirilor.

Atunci cand institutiile bancare finanteaza un proiect cu o componenta imobiliara importanta, siguranta investitiei este un aspect decisiv. In acelasi timp, in calitatea lor de utilizatori si operatori de imobile aceste institutii acorda un interes sporit aspectelor privind securitatea la incendii avand in vedere necesitatea de a proteja in cele din urma siguranta datelor bancare.

Primul pas spre gestionarea riscurilor este cresterea gradului de constientizare a acestora. Preventia este in mod natural urmatorul pas si cel mai important, iar abordarea preventiva trebuie diseminata la toate nivelurile incepand de la organele de decizie, management, control si pana la cel mai neexperimentat utilizator al unei cladiri.

Preventia si protectia impotriva incendiilor ramane asadar o prioritate atat pentru companii si institutii, cat si pentru autoritatile desemnate sa asigure controlul si autorizarea acestora. Este cu siguranta un efort comun de responsabilizare care, odata intensificat, va reduce semnificativ incidenta aparitiei incendiilor.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.