Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 36 vizitatori și nici un membru online

PKF Finconta intra pe lista consultantilor BERD

Compania de audit, contabilitate si consultanta fiscala PKF Finconta, locul 7 in topul CECCAR al firmelor de expertiza contabila din acest domeniu, a castigat la nivel european procesul de selectie si a intrat pe lista consultantilor Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pentru proiectul Financial Management Enhancement Project (FMEP). Pe langa PKF Finconta, EY si PWC sunt ceilalti consultanti in acest proiect.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare considera ca dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) este vitala pentru o economie sanatoasa. Prin programul de Dezvoltare a Managementului Financiar (FMEP), BERD ajuta companiile de acest tip sa acceseze finantare pentru serviciile de consultanta de care au nevoie pentru a creste. In cadrul FMEP sunt incluse urmatoarele tipuri de servicii: 1) revizuirea situatiilor financiare; 2) servicii de consultanta in contabilitate; si 3) training pentru a imbunatati abilitatile personalului companiei de a pregati rapoarte de management relevante privind situatia financiara a societatii.

”PKF Finconta este o firma antreprenoriala romaneasca cu peste 23 de ani de activitate. Avem o echipa de consultanti profesionisti si lucram zi de zi, preponderent cu companii antreprenoriale mari si mijlocii. Astfel intelegem foarte bine care sunt nevoile lor de consultanta financiara, le cunoastem provocarile si avem expertiza necesara pentru a le oferi suportul de care au nevoie. Suntem mereu pe aceeasi lungime de unda cu antreprenorii, pentru ca si noi avem un parcurs similar. Iata de ce am facut tot ce a tinut pe noi pentru a reusi sa ne calificam pentru a fi consultanti in acest proiect BERD. Ne dorim ca si in acest fel sa contribuim la dezvoltarea afacerilor antreprenoriale din Romania”, spune Florentina Susnea (foto stanga), Fondator si Managing Partner al PKF Finconta.

BERD va sprijini fiecare companie eligibila prin acordarea unei subventii pentru acoperirea a 75% din costul proiectului de consultanta, sau 20.000 EUR (in functie de care este valoarea mai mica la sfarsitul proiectului). Recomandarea BERD este ca fiecare proiect de consultanta sa includa o etapa de diagnoza, o etapa de introducere de noi procese de management financiar si o etapa de consolidare a capacitatii.

”Programul de Dezvoltare a Managementului Financiar (FMEP) este conceput de BERD pentru a ajuta IMM-urile sa dezvolte cele mai bune practici relevante industriei in care activeaza si sa creasca calitatea raportarii si a managementului financiar. Scopul proiectului este acela de a da IMM-urilor un nou nivel de intelegere, dar si competentele necesare pentru a-si gestiona cu succes provocarile din activitatea financiara zilnica, cu accent pe: managementul capitalul de lucru, managementul stocurilor, politicile de facturare si de plata si mecanismele interne de raportare”, spune Alina Fanita (foto dreapta), CEO, PKF Finconta.

Informatii despre criteriile de eligibilitate se gasesc pe site-ul www.ebrd.com/knowhow.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.