Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 42 vizitatori și nici un membru online

EY raporteaza venituri globale record de 34,8 miliarde de dolari in anul fiscal 2018

• Opt ani consecutivi de crestere puternica atat la nivelul tuturor activitatilor de baza, cat si geografic
• 21 de achizitii si 4 noi aliante realizate in 2018 extind resursele si capacitatile EY in zonele de strategie, AI, Blockchain, servicii cibernetice, automatizarea proceselor prin robotizare si digital
• Investitii de 1 miliard de dolari in capacitati tehnologice in urmatoarele doua exercitii financiare, care vor sprijini dezvoltarea in noi servicii bazate pe inovatie
• Investitii de peste jumatate de miliard de dolari anual in perfectionarea competentelor angajatilor EY si 65.000 de noi angajati se vor alatura grupului in exercitiul financiar 2019

EY anunta venituri globale combinate in valoare de 34,8 miliarde de dolari pentru exercitiul financiar care s-a incheiat la 30 iunie 2018 si o crestere de 7,4% in moneda locala fata de anul fiscal 2017.

Toate liniile de servicii EY au marcat o crestere solida in anul financiar 2018: serviciile de audit au inregistrat o crestere de 4,4%, asistenta in afaceri de 10,1%, consultanta fiscala de 6,4% si asistenta in tranzactii (TAS) cu 13,9%. In cei cinci ani de la lansarea planului sau Vision 2020, in 2013, EY a inregistrat o solida crestere anuala combinata de 8,5%.

“In anul fiscal 2018, am continuat cresterea accelerata din ultimii ani, dezvoltand noi servicii bazate pe tehnologie, prin care sa raspundem nevoilor actuale ale clientilor nostri. Echipa EY Romania a ajuns la un numar de 800 de profesionisti care sustin planurile de dezvoltare ale clientilor nostri”, a declarat Bogdan Ion (foto), Country Managing Partner al EY Romania.

Inovatia si tehnologia transforma serviciile traditionale ale EY si promoveaza cresterea
EY a redefinit modul in care utilizeaza tehnologia pentru a-si transforma si consolida oferta de servicii traditionale si noi la nivelul tuturor activitatilor, printre care automatizarea proceselor manuale laborioase si inovatii prin intermediul tehnologiei blockchain, inteligenta artificiala (AI) si automatizarea proceselor prin robotizare (RPA).

EY utilizeaza peste 2.000 de roboti software in activitatile si serviciile sale destinate clientilor. Dintre acestia, cei 700 de roboti software care sprijina operatiunile interne ale EY au economisit peste 2,1 milioane de ore de munca umana si au introdus un grad mai mare de acuratete in procesele manuale.

In anul fiscal 2018, EY a dublat numarul de proiecte in domeniul blockchain pe care le-a derulat si a lansat numeroase solutii si proiecte pilot revolutionare. EY Assurance (linia de servicii de audit) deruleaza un proiect pilot in domeniul tehnologiilor de audit blockchain, cunoscut sub denumirea de ET Blockchain Analyzer, care creste capacitatea de a realiza analize aprofundate asupra tranzactiilor comerciale cu criptomonede. De asemenea, acest proiect pune bazele testelor de audit automatizate pentru contractele inteligente si activele blockchain.

In plus, EY a format un parteneriat cu Microsoft pentru a lansa prima solutie blockchain pentru drepturi de continut si gestionarea drepturilor de autor. Ubisoft, unul dintre cei mai mari producatori de jocuri din lume, testeaza solutia, care va fi extinsa de la gaming la alte domenii, precum muzica si publishing. De asemenea, EY si Guardtime au anuntat ca platforma lor blockchain pentru sectorul de asigurari marine a fost lansata comercial, o premiera la nivel mondial. EY colaboreaza cu autoritatile orasului Viena in vederea validarii si securizarii datelor acestora prin intermediul blockchain, de la rezultate de vot la programele si rutele de transport local.

Achizitiile strategice si aliantele au sustinut eforturile de inovare ale EY
In anul fiscal 2018, au fost incheiate 21 de achizitii in cadrul EY, care au extins capacitatile si abilitatile profesionale ale organizatiei in zonele de digital, date, analitycs, strategie si cibernetica. Noi acorduri incheiate, precum cele cu BlackLine Systems si JDA Software, dezvolta gama de servicii si abilitati pe care EY le ofera clientilor in domenii precum tehnologia cloud, distributie si fintech.

In demersul de inovare, EY va investi 1 miliard de dolari in noi solutii si capacitati tehnologice in urmatoarele doua exercitii financiare, in domenii precum servicii financiare, cibernetica, managementul riscului, servicii gestionate, software, asistenta fiscala digitala si servicii de audit digitale.

In anul fiscal 2018, au fost deschise alte doua centre din cadrul retelei EY wavespace™, in Milano si Tel Aviv, numarul centrelor de inovare conectate la nivel global ajungand la 18. EY intentioneaza sa lanseze alte sase centre in anul fiscal 2019, cu misiunea de a-si ajuta clientii sa conceapa si sa lanseze solutii in domeniile mobilitatii, experientei clientilor, analizei de date si altele.

Angajament fata de calitatea serviciilor de audit
Ca organizatie care ofera servicii profesionale multidisciplinare, calitatea serviciilor de audit este in continuare prioritatea EY. Programul EY privind Calitatea durabila a auditului (EY Sustainable Audit Quality program), aflat in al patrulea an, continua sa perfectioneze calitatea serviciilor prin responsabilizarea angajatilor EY in ceea ce priveste un set specific de parametri care sunt respectati la nivel global. Acesta este completat de o investitie multianuala in valoare de 500 milioane de dolari in capacitati de audit digitale, in resurse umane si in metodologii de audit globale.

Viitorul muncii
Obiectivul EY este sa fie un lider in recrutarea si dezvoltarea de profesionisti la nivel global. In anul financiar 2018, doua milioane de persoane si-au depus candidaturile pentru a lucra in cadrul organizatiei. S-au alaturat grupului peste 65.000 de persoane cu abilitati de baza in domeniul auditului si asistentei fiscale, precum si cu studii STIM (stiinta, tehnologie, inginerie si matematica) si tehnice. In prezent, in cadrul EY activeaza peste 20.000 de profesionisti in domeniul datelor si analizei de date si peste 2.000 de specialisti in stiinta datelor.

Per total, numarul angajatilor a crescut cu 5,7% la peste 260.000 de persoane la nivel global. In anul fiscal 2018, 747 de persoane au fost promovate in pozitia de partener si au fost acceptati peste 400 de parteneri externi noi.

Totodata, in anul 2018 EY a fost desemnat cel mai atractiv angajator din lume in domeniul serviciior profesionale pentru al treilea an consecutiv – si al treilea cel mai atractiv angajator la nivel global – in clasamentul World’s Most Attractive Employers, realizat anual de Universum.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.