Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 39 vizitatori și nici un membru online

EY Romania muta recrutarea pe mobile

EY Romania lanseaza astazi o noua campanie de recrutare de interni - EY’s VRunners Workout, prin care invita tinerii absolventi sau studenti ai facultatilor cu profil economic sa se inscrie intr-un program complex de “antrenament profesional” si in competitia pentru un loc in echipa de Audit a companiei.

Procesul de selectie se va desfasura direct pe telefonul mobil, prin aplicatia-joc EY’s VRunners Workout creata de Equatorial, companie romaneasca, dezvoltatoare de solutii pentru traininguri, care imbina tehnologia si invatarea prin joc.

“Accesibilitatea si jocul sunt doua din elementele la care se raporteaza cel mai usor studentii si absolventii de astazi, motiv pentru care am ales sa transformam integral modul de abordare a recrutarii si a selectei de juniori prin intermediul aplicatiei EY VRunners. Aceasta ofera candidatilor nostri un spatiu virtual in care sa isi testeze abilitatile alaturi de alti jucatori, sa descopere provocari antrenante si sa se bucure in acelasi timp de o experienta personala inedita. Adrenalina jocului EY VRunners va fi un inceput foarte inspirat pentru cei care isi propun o cariera in EY deoarece dinamismul, provocarea si diversitatea de situatii la care sunt expusi candidatii sunt mapate pe simularea experientei ulterioare ca angajat al firmei. Toamna aceasta vom deschide jocul pentru pozitiile de Internship in Audit urmand ca in primavara sa revenim cu varianta extinsa adresata Juniorilor din toate liniile de servicii”, Andreea Mihnea (foto) HR Director, EY Romania si Republica Moldova si EY South East Europe Talent Leader.

Pentru a intra in competitie si a primi o invitatie in aplicatia de mobil, candidatii trebuie sa aplice la anuntul internshipului, fie pe site-ul EY Romania, fie pe site-urile specializate. Cele mai potrivite CV-uri vor fi selectate pentru a trece in etapa urmatoare: VRunners Challenge. Astfel, candidatii vor primi un user si o parola unice, avand un timp limitat la dispozitie pentru a-si activa contul in aplicatie.

Apoi, timp de o luna, candidatii vor trece printr-o serie de „antrenamente” virtuale in care vor primi diverse sarcini care le vor testa cele cinci competente cheie: gandirea critica, abilitatea de a rezolva probleme complexe, client service, project management si self management.

In functie de progresele facute si etapele parcurse, candidatii vor avea acces la zona de “nutritie”, o librarie virtuala cu surse de documentare (carti si articole de specialitate, video, instrumente de business, programe de training). Monitorizarea si evaluarea activitatilor va fi facuta in timp real, interactiunea directa cu reprezentatii EY si cu ceilalti candidati fiind la un click distanta.

Selectia candidatilor se va finaliza pe 19 noiembrie 2018, iar programul de internship se va derula pe o perioada de patru luni, cu program de 8 ore platit, si cu posibilitatea de a primi o oferta de angajare pe o pozitie de Junior Auditor, cu start in septembrie 2019.

"<<Never forget that only dead fish go with the stream>> - Malcom Muggeridge
Este motivul pentru care, la initiativa si impreuna cu EY, am construit un proiect de recrutare si selectie inovator, adaptat generatiei tinere. EY VRunners este ca un puzzle complex care imbina metafora, mecanici de joc si micro-learning. Suntem convinsi ca, pe de-o parte, vom crea o experienta memorabila pentru tinerii care vor decide sa accepte provocarea si, pe de alta parte, vom ridica standardul de calitate in industrie”, spune Dan Berteanu (foto), Managing Partner Equatorial.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.