Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 47 vizitatori și nici un membru online

Bogdan Ion preia functia de Chief Operating Officer pentru Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale

Bogdan Ion (foto), Country Managing Partner al EY Romania, a preluat, incepand cu 1 iulie 2018, si functia de Chief Operating Officer (COO) a noii regiuni EY CESA, care include Europa Centrala si de Sud-Est si Asia Centrala si cuprinde 31 de tari.

Datorita unei integrari extinse si puternice a retelei EY la nivel global, profesionistii companiei au acces la resurse globale prin care clientii firmei pot beneficia de oportunitati din intreaga lume. Pentru a-si exploata cat mai eficient prezenta globala, EY este structurata pe regiuni, fiecare sub coordonarea unui executiv. Acestea sunt grupate in patru zone geografice coordonate de executivi care raporteaza echipei de conducere globale. Colaborand, ele asigura implementarea strategiei globale EY, a mentinerii unitatii si relevantei brandului, planificarea afacerilor si investitiilor.

Cele patru zone geografice includ 28 de regiuni, grupate astfel: America, Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa (EMEIA); zona Asia Pacific si Japonia. Aceasta structura este simplificata, permitand decizii rapide, executarea strategiei si oferirea de servicii exceptionale clientilor oriunde in lume.

Bogdan Ion, s-a alaturat EY in 2006 si a preluat functia de Country Managing Partner al EY Romania din iulie 2011. Experienta lui Bogdan acopera o gama larga de servicii de audit si consultanta pentru companii locale si multinationale. El a contribuit ca si consultant la activitatea a diferite consilii de administratie si comitete de audit in legatura cu domenii precum guvernanta, riscul si transformarea. De asemenea, Bogdan este un sustinator implicat al agendei antreprenoriale si de inovare a Romaniei.

Bogdan este membru al Asociatiei Contabililor Experti Autorizati (ACCA) din Regatul Unit al Marii Britanii, al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si al Camerei Expertilor Contabili si Contabililor din Romania (CECCAR). A fost membru al consiliului de administratie al AmCham in Romania pentru o perioada de cinci ani si membru al Consiliului de administratie al UN Global Compact Romania, cea mai importanta initiativa de cetatenie corporativa din lume pentru sustinerea sustenabilitatii. Din anul 2011, Bogdan este si membru al consiliului de conducere al Junior Achievement Romania, lider mondial in dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale pentru tineri.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.