Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 28 vizitatori și nici un membru online

Clifford Chance lanseaza doua noi divizii dedicate inovatiei, in cadrul strategiei de promovare a excelentei in livrare (Best Delivery) si a inovatiei

Firma globala de avocatura Clifford Chance face inca un pas in strategia dedicata excelentei in livrare (Best Delivery) si a inovatiei, prin lansarea a doua noi divizii - Clifford Chance Applied Solutions si Clifford Chance Create, sustinute printr-o structura actualizata de leadership si guvernanta.

Echipa de coordonare - Best Delivery and Innovation Leadership Group - mandatata de grupul executiv de leadership al firmei si coordonat de Matthew Layton, Managing Partner al Clifford Chance, va stabili prioritatile, obiectivele si va aloca investitiile pentru a sprijini obiectivul strategic al firmei de a livra clientilor o experienta remarcabila prin utilizarea optima a cunostintelor extinse si a tehnologiei smart, prin alocarea resurselor corecte si a celor mai bune procese fiecarui proiect in parte, precum si prin aplicarea inovatiei si a noilor modalitati de lucru. Grupul va superviza:

Clifford Chance Applied Solutions – divizia dedicata extinderii gamei de produse digitale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii, menite sa asigure eficienta sporita, rezultate consistente si de calitate in linie cu provocarile cu care se confrunta clientii de anvergura. Produsele generate de Clifford Chance Applied Solutions vor fi aplicate in diverse proiecte, folosindu-se modele flexibile de business care sa faciliteze o implementare mai eficienta. Produsele de succes existente, precum CCDr@ft si instrumentul firmei de conformare MiFID II vor deveni parte din aceasta divizie.

Clifford Chance Create – aduce laolalta initiativele firmei care stau la baza ecosistemului sau de inovatie, mentinand astfel pozitia de lider a firmei in contextul acestor evolutii ce vor modela sectorul, si sustinand viitorul model de client service al firmei. Acesta va include o platforma pe baza de tehnologie cloud - Clifford Chance Labs, care va gazdui initiative de generare de idei la nivel intern, precum si dezvoltarea de solutii interdisciplinare. Tot aici vor fi integrate si colaborarile existente care se concentreaza pe inovatie – parteneriatele cu clientii (de exemplu, Barclays Eagle Lab), cu universitatile (proiecte dedicate dezvoltarii de abilitati, precum sunt programele actuale de secondment dedicate oamenilor de stiinta de la UCL), parteneriate cu entitati think tanks si alte voci importante in aria inovatiei in servicii juridice, de la Legal Geek la Singularity University. De asemenea, Clifford Chance Create va coordona initiativele firmei dedicate sprijinirii start-up-urilor in domeniul legal tech, inclusiv prin hubul Best Delivery and Innovation din Singapore.

Cosmin Anghel (foto), counsel Clifford Chance Badea si coordonator al practicii de FinTech din cadrului biroului de la Bucuresti, spune: „Ca firma globala, suntem pe deplin implicati in comunitatea tech si evolutiile spectaculoase care au loc intr-un ritm din ce in ce mai rapid. Cele doua noi divizii - Clifford Chance Applied Solutions si Clifford Chance Create – reprezinta raspunsul nostru firesc la interesul tot mai crescut din partea clientilor in produse juridice digitale si solutii juridice interdisciplinare si inovatoare, adaptate astfel incat sa raspunda in mod adecvat si eficient la toate nevoile lor. Pentru ca biroul de la Bucuresti este pe deplin integrat in reteaua globala, suntem, la randul nostru, parte integranta din aceste schimbari.”

Bas Boris Visser, Global Head of Innovation and Business Change, va coordona atat Clifford Chance Applied Solutions, cat si Clifford Chance Create.

Pe parcursul anului trecut, Clifford Chance si-a extins semnificativ infrastructura Best Delivery, prin infiintarea unui centru nou in Newcastle, a unei retele Best Delivery Partner Champions, a huburilor Best Delivery Hubs din Londra, New York, Singapore, Dubai, precum si a unui hub virtual ce reuneste resurse specializate in Europa Continentala. Strategia firmei dedicata excelentei in livrare va fi coordonata in continuare de Oliver Campbell, Global Head Client Service Solutions.

Matthew Layton explica: „Excelenta in livrare si inovatia reprezinta elemente fundamentale din strategia si viziunea noastra de a deveni prima alegere in randul firmelor globale de avocatura. Ea promite clientilor nostri ca vom continua sa ne provocam pe noi insine pentru a livra cel mai robust, consistent, eficient si inovativ serviciu atat acum, cat si in viitor. Clifford Chance Applied Solutions, Clifford Chance Create si Best Delivery implica modele diferite de business si de operare, nivele diferite de investitii si orizonturi investitionale, obiective si infrastructuri de suport diferite. Noua structura are drept obiectiv sa ne ajute sa ne concentram atentia asupra celor mai bune oportunitati si asupra celor mai importante intrebari de pe fiecare arie. Grupul de leadership se va asigura ca activitatile sunt aliniate la obiectivele strategice ale firmei si, impreuna cu Grupul Executiv de Leadership se va asigura ca prioritizam resursele si investitiile pentru a maximiza impactul generat pentru clientii nostri. Exista un interes enorm pentru inovatie in livrarea serviciilor si produsele pe baza de tehnologie, atat din partea clientilor, cat si din partea oamenilor nostri, ceea ce face ca acest moment sa fie unul extrem de important pentru firma, intrucat ne va ajuta sa acceleram ritmul progresului actual”.

La nivel global, Clifford Chance integreaza tehnologia pentru a furniza cele mai bune servicii clientilor sai. Astfel, firma combina experienta cu cele mai noi tehnologii.

Recent, firma de avocatura a inceput o colaborare cu R3, un dezvoltator global specializat in tehnologia blockchain/ DLT si una dintre primele companii care au identificat si aplicat in mod practic aceasta tehnologie in industria serviciilor financiare. In prezent, R3 lucreaza cu peste 100 de banci si institutii financiare mari, autoritati de reglementare si asociatii de comert, firme de servicii profesionale si companii de tehnologie pentru a dezvolta si utiliza platforma proprie de DLT.

In 2016, Clifford Chance a anuntat un parteneriat cu Kira pentru a imbunatati managementul procesului juridic printr-un software de Inteligenta Artificiala, iar in 2017 Clifford Chance s-a asociat cu NEOTA pentru a dezvolta un instrument automatizat dedicat institutiilor financiare pentru a evalua si gestiona impactul reglementarilor MiFID2.

De asemenea, firma a infiintat un grup global interdisciplinar dedicat tehnologiei – Tech Group, care acorda asistenta clientilor din toate industriile, in legatura cu oportunitatile si aspectele specifice pe care le implica noile tehnologii.

Totodata, a lansat Dawn Raids App, o aplicatie mobila disponibila pentru descarcare de pe Google Play pentru Android si pe App Store pentru Apple iOS, care ofera clientilor ce fac obiectul unei inspectii (din partea diverselor autoritati de reglementare si control) un ghid in timp real si pas cu pas privind drepturile si obligatiile pe care le au, precum si acces rapid la specialistii Clifford Chance de la care pot primi imediat asistenta juridica.

Cea mai recenta initiativa in acest domeniu a fost lansarea Tech Academy, un program global de training dedicat pregatirii si dezvoltarii in domeniul Tehnologiei, ce pune la dispozitia angajatilor si partenerilor cursuri si resurse online, precum si un program global de workshop-uri in sala pe aceasta tema.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.