Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 29 vizitatori și nici un membru online

EY Romania anunta doi noi Parteneri Asociati in departamentele de Taxe si Asistenta in Afaceri

La nivel regional, EY a anuntat, de la 1 iulie, 17 noi parteneri si 48 de noi Parteneri Asociati. In Romania, noii Parteneri Asociati sunt Ana-Maria Domsa, in cadrul departamentului de Taxe, si Andrei Ratiu, in departamentul Asistenta in Afaceri.

Ana-Maria Domsa (foto stanga) are o experienta de 11 ani in domeniu, atat la nivel local, in cadrul EY Romania, cat si la nivel global, in cadrul EY EMEIA Tax Center, in proiecte variate in care a asistat atat companii romanesti, cat si mari multinationale. Ana-Maria coordoneaza proiecte de raportare globala, avand experienta in furnizarea de servicii de conformitate si consultanta in materie de TVA pentru companiile multinationale din diverse industrii. Ea s-a alaturat EY Romania in 2008 si va fi in continuare responsabila cu extinderea serviciilor echipei EMEIA Tax Center in Romania.

Alex Milcev, Liderul Departamentului de asistenta fiscala si juridica: ”Ana-Maria a avut un parcurs profesional de exceptie in cei 10 ani la EY, dovedind profesionalism si calitatile unui lider excelent in toate proiectele pe care le-a coordonat. De aceea, sunt convins ca va avea rezultate foarte bune si in noul rol.”

Andrei Ratiu (foto dreapta) are peste 14 ani de experienta in domeniul consultantei de afaceri pentru institutii bancare si de asigurari atat la nivel local, cat si in Europa Centrala si de Sud-Est. Andrei are o experienta bogata si indelungata in zona de management al riscului si reglementari, implementari complexe de sisteme informatice si imbunatatirea proceselor si a modelelor organizationale. Alaturi de coordonatorul departamentului de consultanta, Andrei este responsabil de cresterea si consolidarea practicii si a echipei EY.

Aurelia Costache, Liderul Departamentului de Asistenta in Afaceri: “Cred ca experienta lui Andrei ne va ajuta sa avem in continuare rezultate pozitive semnificative, atat pentru clienti, cat si pentru EY, contribuind la consolidarea pozitiei noastre de lider in domeniul consultantei de afaceri pentru institutii financiar-bancare.”

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.