Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 24 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania promoveaza trei noi Parteneri

PwC Romania anunta extinderea echipei, de la 1 iulie 2018, cu trei noi Parteneri in cadrul departamentelor de audit si consultanta fiscala si juridica.

Cu o experienta de peste 14 ani, Manuela Guia (foto staga) devine Partener si coordonator al echipelor de concurenta, industria farmaceutica, protectia datelor si a consumatorilor, proprietate intelectuala  si sector public in cadrul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica al PwC Romania.

Recomandata de principalele publicatii internationale de specialitate ca expert de top in domeniile sale de activitate (e.g. clasata in Band 1 de Chambers and Partners pentru domeniul Concurenta, recomandata ca expert in domeniul Telecom, Sector Public etc.), Manuela este recunoscuta pentru ampla sa experienta in ceea ce priveste aspecte complexe ale mediului de afaceri, in interactiunea cu domenii reglementate si cu autoritatile nationale competente in aceste domenii, in gestionarea unor proiecte de anvergura si cu impact direct asupra mediului de afaceri. Manuela este singurul avocat din Romania recunoscut in topul 100 Femei din Lume in Practica Antitrust”, alcatuit de Global Competition Review.

Pe parcursul carierei sale, Manuela a publicat numeroase articole de specialitate si a sustinut prezentari, cursuri, seminarii (inclusiv seminarii de dreptul concurentei la Masterul de Dreptul Afacerilor al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti) si training-uri. A participat la redactarea de acte normative in materia dreptului concurentei, ajutorului de stat, achizitiilor publice sau reglementarilor privind aviatia.

Incepand cu 1 iulie Andreea Mitirita (foto dreapta) este Partener in cadrul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica al PwC Romania. In decursul celor 15 ani de cand activeaza in domeniul consultantei fiscale, Andreea a acumulat o bogata experienta in proiecte de restructurari de modele de afaceri atat la nivel local cat si international, proiecte de due-dilligence, fuziuni si achizitii sau litigii fiscale. Andreea a activat timp de un an si in divizia de restructurare fiscala internationala din cadrul biroului PwC din Amsterdam, ceea ce a contribuit semnificativ la dezvoltarea experientei sale internationale.

In acest nou rol, Andreea se va concentra in special pe dezvoltarea clientilor din sectorul energetic. De asemenea, Andreea este noul lider al diviziei fiscale de M&A a PwC Romania si va coordona birourile regionale din Timisoara si Iasi.

Andreea s-a alaturat echipei PwC Romania in 2003, imediat dupa absolvirea Academiei de Studii Economice din Bucuresti, fiind licentiata in Administrarea Afacerilor. In 2007 a devenit membru al Camerei Consultantilor Fiscali. In iunie 2016 a absolvit cursurile Chartered Institute of Taxation (CIOT) si a obtinut Advanced Diploma in International Taxation - ADIT, una dintre cele mai importante certificari profesionale in domeniu.

Ea este membru activ al comitetelor de fiscalitate din cadrul Camerei de Comert Americane si Consiliul Investitorilor Straini, rol in care va continua sa contribuie la modernizarea si dezvoltarea sistemului fiscal din Romania.

Incepand cu 1 iulie Monica Movileanu (foto stanga) devine Partener in cadrul departamentului de Audit unde va coordona practica de consultanta financiara si contabila (CMAAS). Monica va avea un rol semnificativ in dezvoltarea unei strategii robuste in abordarea serviciilor de consultanta financiara si contabila, atat la nivelul Romaniei cat si a altor teritorii din Europa de Sud-Est.

Monica s-a alaturat echipei PwC in 2004, avand o vasta experienta, atat in audit financiar, cat si in consultanta financiara, deservind  numerosi clienti (companii locale si multinationale) din domeniul retail, agricultura,  produse industriale si piata imobiliara. Din anul 2015, Monica s-a dedicat dezvoltarii serviciilor de consultanta financiara si contabila, construind o practica durabila si o echipa de profesionisti recunoscuta pe piata din Romania.  

Monica este  membra a Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati din Marea Britanie (ACCA-UK) si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

Afacerea noastra s-a dezvoltat in ritm sustinut in ultimii ani, iar asta s-a tradus si in cresterea echipei de parteneri. Cel mai important activ al PwC Romania sunt oamenii si, de aceea,  dorim sa oferim oportunitati exceptionale de cariera consultantilor nostri. Reusita profesionala a Manuelei, Andreei si Monicai este o consecinta fireasca a dedicarii, pasiunii si rezultatelor excelente obtinute de-a lungul timpului, in care au avansat de la pozitiile de juniori pana la cea de parteneri  in cea mai solida si mai reputata echipa de consultanti de pe piata locala de servicii profesionale. Sunt foarte mandru de evolutia lor si le doresc mult succes in noile roluri”, a declarat  declarat Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.